Latest News
Saturday, January 28, 2012

Account Temporarily Unavailable - Facebook

Harap maaf semua.. tak tahu sampai bila benda ni akan stop kan akaun facebook aku.. sedih gak la tak dapat nak masuk facebook lagi.. dah SMS Mark Zuckerberg masa tu dia tengah tido.. pastu dia jawab.

"Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few hours."


Facebook Will Be Back Soon

Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few hours. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.

Aku tak percaya dia lagi pasni...aku rasa dia tipu aku..


Ni gambar Mamat tu :
Facebook - Mark Zuckerberg

Apa lagi aku terus hangin dengan dia... sampai sekarang aku tak dapat Bermuka Buku lagi...
Jap ye aku nak masuk bilik nak nangis jap... korang jalan-jalan la kat sini dulu sementara aku habis nangis...
uwaaaa..........uwaaa........

p/s : Hidupku pasti sunyi lepas ni...

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

4 comments:

  1. laa...awat jadi lagu tu. sabaq ceq naa :P

    ReplyDelete
  2. err kejap lagi elok la tu . ehh potia. kat blog sendiri pun typo ke ??
    samapi ialah past tense bagi sampai kan ?? :))

    ReplyDelete
  3. sedih la ni... Niza...

    Adilla ni mmg nak kena ni... dah mama ajar eja samapai so takkan jadi sampai... ekekek....

    ReplyDelete
  4. die nak suh wat popia la tu
    jangan asyik men fesbuk je

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Account Temporarily Unavailable - Facebook Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa