Latest News
Monday, January 23, 2012

Blog List - Bagai Satu Keluarga

Salam semua.. pagi ni tak ada entry menarik pon nak buat... (padahal mmg tak pernah ada entry menarik pun)
aku berbelog pon sebab aku lebih suka kearah coding je.. aku punya Dot Com akan dikuburkan (justfun2u.com) sebab masalah server selalu down je.. support lembab.. malas dah aku nak guna hosting berbayar dah.. blogspot gak dihati..blh buat banyak blog hakahak... blog aku info-minda.blogspot.com pon dah berzaman dah tak update...
Ehsan : Google.com

Tapi bukan benda-beda kat atas tu yang aku nak cerita.. masih lagi cerita pasal Blogger sengal lagi... hakahak... takde menda lain ke nak buat entry.. nih nak bagitau ni.. setelah buat kajian di makmal aku dah berjaya buat exsperimantasi pasal Feeds entry dengan javascript (mcm page sengal kat blog ni la jugak) aku nak kumpulkan kumpulkan semua warga blogger sengal melalui entry korang dalam satu blog yg bakal aku buat... InsyaAllah klu internet memcapai kuasa turbo... hehehe... skrang ni tgh create table biar penuh dalam 1 page.. 2 page ke.. penat wat banyak page...tunggulah nanti..

Pada yg dah di senaraikan dah ni aku akan bawak ke sana... yg tak ada lagi tu kalau nak silalah respon, peramah, dan kenalah aktif kat Sengal.. tak aktif pon tak pe asalkan pandai amik hati haakhaka...
Oklah..merapu lah pulak..

NI HADIAH UNTUK KORANG : ENTRY FEED BLOGLIST

Yang Benar,
Potia Casadelarossa

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

5 comments:

  1. takdak syarat apa ke nak join?

    kalau gitu saya pun nak jugak..
    heheh..

    btw, done following you..
    feel free to hit me back. :)
    recently post...motivasi untuk berjaya

    ReplyDelete
  2. boleh aje kalau nak join... dialu-alukan... saya pon done follow awk.. sila ke http://silenceblogzlist.blogspot.com masih lg dlm pembinaan.. :)

    ReplyDelete
  3. sape lagi nak join sila pegi ke link kat atas tu...

    ReplyDelete
  4. hehe..betul2..biar dekat dihati..ye dak?

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Blog List - Bagai Satu Keluarga Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa