Latest News
Friday, January 20, 2012

Hati aku yg terkilan

pagi ni hati aku sedih sangat-sangat tak taulah kenapa.. ada kawan yg baik pun dia dah REMOVED (facebook) aku.. sekarang baru aku tau sape aku.. ni nak menyeNGAL pon dah tak ade mood dah...sorry la kwn2..klu aku ada buat salah cakap je terus terang..mana lah tau one day nanti korangg pulak removed/UNFRIEND aku...
Aku redha..... thanks a lot... i'm OK..

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Hati aku yg terkilan Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa