Latest News
Thursday, March 01, 2012

KECOH !! BLOG ADIK AARON AZIZ DI SERBU


Ini Aaron Aziz
Ini bukan Aaron Azis
Sebut je pasal OMBAK RINDU semua orang tahu sape heronya.. Tapi bila cakap pasal Aaron Aziz (bukan nama sebenar) ada adik perempuan yang cantik lagi menawan kalbu dan bertudung siapa yang tahu?? tu la korang cuma tahu pasal benda panas-panas je. Apa yang aku tahu dari sumber-sumber yang tidak boleh di percayai adik Aaron Aziz ni seorang blogger jugak.

Ramai gak lah aku tengok follower si adik Aaroz aziz ni.. ada gak di kalangan artis-artis.. yer lah abang dia artis.. Eh !!! lupa plak aku nak perkenalkan korang sape adik Aaron aziz tu. hmmm... nama dia Siti Khadijah Aziz blog dia ni banyak story-mory pasal kehidupan, lawak ada la jugak pasal Sengal - Mengal ni. Tapi dia nia suka sangat dengan Doodle - Moondle ni. Aku terharu bab!! dia buat doodle muka aku cute giler hakhakhak.. cuba tgk ni..
PC - Potia Casadelarossa

Kompom korang jeles punya..Eh!!! bukan tu jek.. aku sebenarnyer respek - apek dgn dia ni pandai gak dia design blog.. tengok header dia cun tak??
Cik Teddy Conner
kalau senang-senang pegi la blog dia, untung-untung dapat Doodle cute FREE !! ni link blog dia cikteddycorner.blogspot.com
Korang mesti nak tau kan kenapa aku wat entry pasal dia ni kan? bukan pasal apa pon.. aku cuma geram ada ke patut di tuduh aku kentut masa dating interview dengan dia semalam. Masa tu kitorang adakan sesi temuramah kat Restoran SENGAL Cafe. Ok gak restoran tu.. tokey cafe tu la yang suruh kitorang Review blog adik Aaron Aziz (bukan nama sebenar) ni untuk majalah hiburan Mangga MEMPELAM keluaran MARCH 2012 nanti. hakhak... kenapa aku gelak??? sebab gambar aku pon ada gak kat situ sambil posing maut dengan abang dia.. gambar mana?? tu... tu... tu haaa... tu yang kat atas sekali tu... ekekekeke...
ensem tak ensem je aku klu di bandingkan dgn abg dia.. tapi kalau tengok kot tepi aku lebih jambu dari abg dia khakhakahak (mula dah sawan sengal aku datang..)
Masa Interview malu-malu Kambing je..


Untuk tidak parah lagi aku nak bagitau lah kat korang.. kami bukan sape-sape pon... cuma sekadar memenuhi segmen KENALI BLOGGER SENGAL anjuran GENG BLOGGER SENGAL. Senang-senang jempotlah datang memeriahkan group "tak femes ni..tapi sengal..."
GBS -Geng Blogger Sengal

Nota : Kepada bro Aaroz Aziz jangan Saman plak kalau terbaca artikel ni ye.. kami sekadar bergurau. Dan kami kagum dengan Bro.. keep it up bro...

INCOMING SEARCH TERM :

review blog, blog adik aaron aziz
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

12 comments:

  1. kah kah kah kah... sengal punya entri rupanya,,, ingatkan apa lah tadi.. kaakkaka...

    ReplyDelete
  2. khakahkah... ko punya apa kurangnya... rasa nak pukul dgn penyapu jek aku baca semalam... kahakahk

    ReplyDelete
  3. keh keh mr poti..igt bebenor ciktedy tue adik aaron.wahaha comeljea rivew2 yea..**tak tahan nak tgl komen slamani jd silent reader jew kehkeh

    ReplyDelete
  4. terbaik ...dua2 aku suka ...gud job :)

    ReplyDelete
  5. haha..kentut!
    sowie yep!kuang3 gelak bnyk2..
    neway,abg aaron x marah..dh bgtau die =D

    ReplyDelete
  6. oooo geng blogger sengal kew...pening gak tdi terjah blog cik teddy....hehehe....ok, salam perkenalan....

    ReplyDelete
  7. cik tddy masih muda tau, bg sokongan kat blogger muda! hhe

    ReplyDelete
  8. agaga.. ingt betol2 td.. hahaa !

    ReplyDelete
  9. hahha ingtkan bebetol adik aaron aziz :)

    ReplyDelete
  10. ada iras2 muka aaron la potia nie (puji tak ikhlas) haha.. dua2 sengal punya entry.. cun 99% bagi.

    ReplyDelete
  11. ala Aida Omar malu2 plak nak cakap mcm aron aziz kan... hakhakahk

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: KECOH !! BLOG ADIK AARON AZIZ DI SERBU Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa