Latest News
Saturday, March 03, 2012

Switching Clothes Series - Siri Tukar Pakaian

Hari ni boring sangat-sangat bagaikan singa laut kelaparan... dok jelajah ke Afrika sampai lah ke Hanoi.. singgah sebentar ke Gombak..hmm...tu intro jek.. sebenarnya nak kongsi sikit pasal gambar-gambar ni. bila di lihat memang teknik jurugambar ni ohsem sungguh la..  nampak sama tapi tak serupa. tu la kreativiti Hana Pesut










Nota : Nak tengok lagi sila ke website Hana Pesut (link seperti di atas)

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

4 comments:

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Switching Clothes Series - Siri Tukar Pakaian Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa