Latest News
Wednesday, April 11, 2012

RANDOM QUOTE | EXCHANGE LINK AGENT

RANDOM QUOTE | EXCHANGE LINK AGENT


Quote widget
Di atas adalah contoh GBS Random quote widget yang di war-war kan tu. Thanks pada yang dah ambil bahagian. Ianya bukan sekadar Quotes tetapi ianya juga berfungsi sebagai AGEN EXCHANGE LINK, sila pasangkan di tempat sesuai di slidebar blog anda.

<script language="JavaScript" src="http://gbs-random-quote.googlecode.com/files/gbs-random-quote-new.js">
*//Sila pasang kod ini di sidebar blog anda.
Mengubahsuai script ini akan menyebabkan
ianya gagal berfungsi.
Original Random Quotes blogwalking script by Potia
(silenceblogz.blogspot.com)
//*
</script>

INCOMING SEARCH TERM :

random quote
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

7 comments:

  1. yeay dah amek n letak kat bgs corner..thanks potia =D

    ReplyDelete
  2. ok tq... klu ada quote yg menarik lagi sila post je kat sini.. nnt sy edit lg...

    ReplyDelete
  3. nak kidnap~! thanks potia..

    ╔══╗
    ╚╗╔╝
    ╔╝(¯`v´¯)
    ╚══`.¸.You. ^____________^

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: RANDOM QUOTE | EXCHANGE LINK AGENT Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa