Latest News
Friday, June 08, 2012

Istimewa Buat Follower Ke 100

Salam Hormat,
Syukurlah... tak sampai 3bulan SilenceBlogz di buka hari ni dah pon mempunyai follower yg ke 100..
Thanks kepada yang banyak menyokong selama ni..

Siapa follower yang ke 100 SilenceBlogz? ni dia putri_najiah87 ..
Entahlah tak tau lew dia ni ada blog ke tak.. dah puas cari tak jumpa gak link blog dia.. anyway thanks... tak dapatlah nak bagi hadiah... ekekek...

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

16 comments:

  1. sedih gak kan kalox jumpe link follower pstu bile kite x dpt singgah kate kite sombong pdhal kite da puas cari..uhuk

    *dr pngalaman la..hehe*

    ReplyDelete
  2. tahniah bg potia .. haihh spe la follower yg ke 100 tu ..

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada putri_najiah87 , dia sruh saya ambil hadiah tuu , hehehee :P

    ReplyDelete
  4. @O CIKTEDDY tu lah pasal nak hit back pon x tau... ada gak blogger yg x set link kat profile dia... tu yg blog jd sejuk jek .. sb org x leh nak pegi...

    ReplyDelete
  5. wah...tahniah...xda hadiah ke..kalu x..blh tlg tuntut kn..eheh

    ReplyDelete
  6. @O CIKTEDDY
    pengalaman sama macam kami
    btw, nice blog
    datang singgah sini

    ReplyDelete
  7. taniah potia..blog hang bgus... follower sikit tapi trafik tinggi tu kira hebat tu..:)

    ReplyDelete
  8. Hng flower skit , trffic blog dah jem .
    Hebatt , kalah retis !!

    ReplyDelete
  9. nur_za nak tuntut kan ke? sila bagi potostat IC plz ekekek

    ReplyDelete
  10. Acik Ain Follower sikit sbb 2bln pertama jarang BW.. lagi pon blog ni baru jek usia 3 bln... tali pusat pon x gugur lg ekekeke

    ReplyDelete
  11. go go gbs ! hihi



    skrg follower tak penting.. sbb ramai je yg follow saje2.. trafik ngn pengomen tu yg org tgk skrg :)

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Istimewa Buat Follower Ke 100 Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa