Latest News
Friday, June 15, 2012

Sukaneka Lalat Sedunia

Hari ni jari-jemari aku ada sedikit terketar-ketar untuk menaip.. lebih kurang 3 ke 4 hari tak update dan tak online Fb.. Petang semalam jenguk kot tingkat sayu sangat tengok matahari punyalah besor kemerah-merahan di celah-celah KLCC.. perghh.. pagi ni sekali lagi dapat aku tengok matahari terbit.. Perghh.. besar !!! merah !! tak macam selalu.. 7.45am pada sudut 35*rajah.. boleh di lihat tanpa guna cermin mata.. sikit tak silau pon..

Eh !!! lari tajuk dah ni.. tapi yg pasti entry pasal menda kat atas tu aku akan buat nanti... ok pagi-pagi ni untuk lebih sihat jom kita senaman dan bersukan bersama Lalat ok... sempena hari lalat sedunia ada acara khas buat beliau..

Acara Equestrian gaya bebas
10 Meter Papan Anjal Beramai-ramai (sesi kelayakkan)
1500meter (merentas desa terbuka dewasa)
Acara keracunan makanan (sakit perut tunggu TURN kat tandas)
Acara malas tunggu TURN.. sini pon boleh ekekekek....

Moral of the story : Don't try this at home. ekekeke...

Sumber : google images

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

9 comments:

  1. Hahaha.. kesengalan melanda....

    ReplyDelete
  2. hahahahaa....senghal lah lalat..nih mesti kg penning lalat punya acara nih

    ReplyDelete
  3. ni mesti budak2 GBS transform jd lalat nih . kakakakaka




    psstt!! mane ade otaiii -_-

    ReplyDelete
  4. hahaha.. sengal lalat tu! tapi cute dan berseni pulak tgk.

    ReplyDelete
  5. ye... betol tu.. semua budak2 GBS yg pompuan tu jadi lalat.. yg laki jd langau.. versi langau x de lagi ekekek...

    ReplyDelete
  6. wakaka , ngok ngekk punye lalatt!!

    ReplyDelete
  7. hahahhaa...lawak gilerrrrr!!!...cian lalat2 xbersalah itu :P

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Sukaneka Lalat Sedunia Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa