Latest News
Saturday, June 09, 2012

TERIMA KASIH BUSUK.ORG !!

Salam.. pertama sekali aku nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada Admin serta warga/ahli kepada PING BUSUK di http:// busuk.org ..

Kenapa? kerana sejak aku join ping di laman busuk ni, syukur Alhamdulillah traffic SilenceBlogz telah meningkat, malah menjadi site referrer paling tinggi di blogz aku ni walaupun blog ni baru berusia 3 bulan
.
Refferer minggu ini
Tujuan aku buat entry ni bukan untuk menunjuk-nunjuk..apalah sangat takat seminggu baru dapat 1000 unique, sedangkan ada blog yang boleh cecah 3000 unique dalam masa 24 jam. Sebagai blogger baru aku cuma nak bagitau korang dengan sistem ping di laman busuk ni dapat menambahkan traffic dan follower di blog korang..



Tips:
  • Pasang widget busuk.org di tempat yang betul dan mudah orang nampak.
  • Amalkan hit entry yang di ping di ping busuk. (entry yg terpapar di widget busuk di blog korang la)
  • Amalkan blogwalking menggunakan sistem iFRAME (tak perlu remove iframe dari busuk ketika BW)
  • Tidurlah di dalam blog ekekeke.... (tips ni jangan ikut.. makruh ekekek...)

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

8 comments:

  1. congratz bro. =)

    www.ohsyiok.com

    ReplyDelete
  2. bw gune sistem iFrame tu acano? boleh terangkan kt gbs biar sume org tahu =D

    ReplyDelete
  3. tudia maju sudah potia.. hehe.. blog aida pun tak sampai macam tu lagi.. tahniah2 :)

    ReplyDelete
  4. TOO CIKTEDDY
    ala iframe tu kan selalu ada kat bahagian atas tu.. kat belah atas tu.. bila kita klik entry org yg ada di blog kita di akan ke busuk dulu kan? pastu baru kita continue klik entry org tu kan.. di automatik jd iframe.. so x yah la remove iframe tu

    ReplyDelete
  5. untung lee orgg dahh jadyy retiis skrang ~

    ReplyDelete
  6. xtahu nak ping kan cmne...ajarkan boleh???traffic ct ckit je..huhu

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: TERIMA KASIH BUSUK.ORG !! Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa