Latest News
Friday, June 22, 2012

TRAFFIC BUSUK.ORG GILER

Perghhh... tu jer ... sejak akhir-akhir ni Traffic Busuk.org giler betul. memang Ohsem habis lah.. Sekarang jadi site refferer paling tinggi di blog ni. Tapi bukan tu aku nak citer.. ahaha.. tu ha.. nombor tu yang Ohsem giler.. 2222 ekekek.. jangan marah...



Nota : Tapi aku tengok Guablog.com bakal memintas tak lama lagi.. sebab tak sampai 1 minggu aku pasang widget tu dah dapat ranking ke 4. Not bad la.. tapi Busuk.org jauh lebih tinggi memandangkan sistem ping dia tak memerlukan Approval daripada site Admin. So bila Site Admin lambat Approve so lambat lah di keluar.

Tapikan adalah blog budak  sengal APAKAH [klik la kalau nak tahu ni blog sape] itu  nak cuba nasib.. hakahakhak...tapi sayang dia dok ranking bawah sekali.. ekeke...tapi not Bad la.. ada gak link blog dia kat situ.. ekekekke.. blog korang ada?? hakahka.. jangan marah..

INCOMING SEARCH TERM :

traffik busuk.org, site refferer, ranking blog
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

5 comments:

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: TRAFFIC BUSUK.ORG GILER Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa