Latest News
Thursday, July 05, 2012

GAMBAR RIHANNA BOGEL SEBALIK TABIR 'Where Have You Been' MUZIK VIDEO

GAMBAR RIHANNA BOGEL SEBALIK TABIR 'Where Have You Been' MUZIK VIDEO.

(via Facebook)

Rihanna doesn't want anyone to forget that she's practically naked in her new music video, so she's posted a whole bunch of behind-the-scenes photos from the "Where Have You Been" makeup room. Hello, scaly breasts!
Gambar Rihanna ini di ambil ketika sesi pembikinan muzik video - 'Where Have You Been'.
Dengan selamber jek dia ni berbogel semata-mata untuk tujuan komersil. Harap-harap janganlah ada artis Malaysia buat macamni dah lah.. cukuplah sorang artis kita buat dulu. Walaupun benda tu dah lama namun cerita dan gambar hangatnya masih lagi laris di internet.
Rihanna shares behind the scenes photos from her 'Where Have You Been' music video on facebook.

Rihanna shares behind the scenes photos from her 'Where Have You Been' music video on facebook.

Rihanna shares behind the scenes photos from her 'Where Have You Been' music video on facebook.

Rihanna shares behind the scenes photos from her 'Where Have You Been' music video on facebook.
Dengan tenang dia menanti bahagian Payudaranya siap dilukis sambil maka mihun sup maggie gamaknya la.. Tak geli ke kena lukis kat situ? Si pelukis untunglah ko ye.. bukan takat lukis jek.. boleh tatap habis-habisan.. ekekek... kalau aku yang lukis mesti aku lukis lama-lama. ekeke...

Nota: Sekadar berkongsi cerita, moga-moga artis kita tidak macamni satu hari nanti. Maruah dan adat ketimuran perlu di jaga. Diorang tu kalau boleh gi shopping pun nak bogel. Sifat Kemaluan dah dah ada dalam diri. Nama pun barat. Sesuailah dengan jolokan "budaya barat" yang kita bagi.
Sumber :  zimbio.com

INCOMING SEARCH TERM :

Rihanna shares behind the scenes photos from her 'Where Have You Been' music video on facebook.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

7 comments:

  1. artist2 baru malaysia kalau dibayar mahal, diterima juga tawaran itu....fuu sbb tu ak xske artist malaysia nih :(

    ReplyDelete
  2. ayoyo..amma appa.. malu saya yg melihatnya.. ada jugak segelintir artis kita buat.. artis yang gila duit barangkali.

    ReplyDelete
  3. kalau dahh terjebakk dalam dunia hbran , ygg islam pon dahh hilang islam .
    nauzubillah ;

    ReplyDelete
  4. ermmm.. jgn artis kita pun ikut jugak dah..

    ReplyDelete
  5. rasanya dah ada cuma x smpai buka kesemuanya je kaN???

    ReplyDelete
  6. mencanak la trafik lu kan..ekekekk

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: GAMBAR RIHANNA BOGEL SEBALIK TABIR 'Where Have You Been' MUZIK VIDEO Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa