Latest News
Saturday, July 28, 2012

GAMBAR SENYUMAN YANG PALING MENAWAN

Senyum itu satu sedekah, kalau dah sedekah dah tentu dapat pahala kan?.. so jangan lokek nak senyum.. tak payah nak kerek dengan kesenangan yang kita ada.. bila-bila masa je Allah boleh tarik.. so jangan lah nak bongkak sangat. kalau kita senang ada lagi orang yang lebih senang dari kita.. Allah maha adil.. susah nak cakap lah.. Senyum je lah seadanya.. tak susah pun.. cuba tengok gambar senyuman paling menawan kat bawah ni.

Senyum lembu

Senyum cipanzi

Senyum Aiya
Senyum kambing
Haha.. kalau tak reti gak nak senyum sila pilih salah satu model senyum kat atas dan belajar cara senyum paling menawan seperti diatas.. pastikan di depan cermin ok.. ekekek....

INCOMING SEARCH TERM :

gambar senyuman menawan, gambar santai senyuman paling menawan
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

17 comments:

  1. Hahaha.. hampeh je senyuman lembu tu.. gigi sape la yg kne edit tu

    ReplyDelete
  2. Potia PPP ada terbaca satu artikle lam FB pasal senyum cenggini le serba sedikit bunyik dia.

    Ada seroang budak tu tiap kali di ke masjid atw surau lepas habis solah dia mesti gi ke tabung derma masjid dan diri jer depan tu sambil tersenyum. rupa2nya ada org yg memerhatikan gelagat budak tu... so org tu pun tanya la budak tu bila dah byk kali dia terserempak budak tu buat menda yg sama.

    Rupa2nya bila dia tanya kenapa wat cam tu, so budak tu jawab, ustaz cakap senyum tu adalah satu sedekah... jadi saya tak ada duit untuk sedekah tu sebab saya SENYUM... he he he..

    so klw budak tu pun pandai bagi senyum tuk sedekah,kita pun harus lakukan yg sama... =)

    hari ni PPP nak senyum jer... walau pun senyum dalam hati.. :P

    ReplyDelete
  3. HAHA! kalau nampak lembu senyum gini kompem lari...

    ReplyDelete
  4. alololo, manisnya senyumanya itu xD

    ReplyDelete
  5. tersentuh bace komen/cerita PPP itu..

    *saye sedang senyum menawan ni. hihi!

    ReplyDelete
  6. tadi muet ada speech pasal laughter, ada kaitan tak dengan senyum?













    teringin nak tengok potia senyum ^__^

    ReplyDelete
  7. tlg jgn senyum..nnti wa xleh tdo mlm..

    ReplyDelete
  8. owh, senyum tu terapi yg paling bertenaga tau.. senyum jelah kan, bukan kena kuar duit pun.. free, dan free-free je dpt pahala bersedekah.. kan?kan?
    owh, suka gila gigi lembu tu tau

    ReplyDelete
  9. @KorNekekeke... doktor gigi punya gigi daaa...

    ReplyDelete
  10. @paripariputihTersentuh sekejap baca artikel ni...nampak jujur sangat bdk yg pergi kat tabung masjid tu.. pergi kat tabung pastu senyum... aduhai.. nampak ikhlas giler...agak2 la ada lagi x org yg mcmni zaman sekarang?? klu ada mesti dia selalu kena buli dan otg akan panggil lurus bendul... THANKS PPP UNTUK CERITA NI.. TERSENTOH SEKEJAP...MUDAH RASA KESIAN KAT ORG...

    ReplyDelete
  11. @Ameerul Ashrafhakhak... pasai apa nak lari.. patut kita kena tangkap jual mahal tu..ekekeekke... lembu pandai senyum la katakan..

    ReplyDelete
  12. @piraaa dah lama x senyum.. selalu kerut kan dahi jek menahan kesakitan pabila sembelit ekekekekeke...

    ReplyDelete
  13. @cikORENsengaLkejamnye dia... uwaaa.... eh! ni x leh tido mlm pasal apa? tertawan ke? wakakakak..

    ReplyDelete
  14. @babycomelbetul tu... eh suka gigi lembu? baguslah...ekekeke...

    ReplyDelete
  15. cantik gigi lembu tu. mana dia buat ek? kucing jiran aku nak buat satu jugak kata nyer.

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: GAMBAR SENYUMAN YANG PALING MENAWAN Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa