Latest News
Wednesday, July 11, 2012

INFO MINDA - LABAH-LABAH HIDUNG DI KAKI

INFO MINDA - LABAH-LABAH HIDUNG DI KAKI
INFO MINDA - LABAH-LABAH HIDUNG DI KAKI
Labah-labah


Labah-labah mempunyai hidung dikaki yang boleh mengesan bau yang berkemungkinan mangsa, pemangsa atau pasangannya.

INCOMING SEARCH TERM :

INFO MINDA - LABAH-LABAH HIDUNG DI KAKI, info minda, info labah-labah
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

15 comments:

  1. yay 1st... to comment... nasib bek labah2 kalau spesis ulat jan harap PPP nak komen keh keh keh (phobia)...

    ni entry bersempena citer spidy yg baru ke?? ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  2. maknanya labah2 ade 8 hidung?

    ReplyDelete
  3. @KorN salah... jawapannya ada 7 hidung klu kaki dia hilang satu ekekeke

    ReplyDelete
  4. kah2... smpena spider yg terbaru tu ke?? hensem la pelakun tu.. tergoda saya.. apapon geli dgn labah2 ni... errrkk

    ReplyDelete
  5. erkk.. tak suka dengan labah2 geli! makanya gambar potia tempek nie aida sikit pun tak tgk.. haha.. tapi pelik jugak eh hidung dia kat kaki..

    ReplyDelete
  6. ha ha ha kalau potia terus PPP pengsan... atau mati mengejut ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  7. @khairolinammg ensem kan? saling tak tumpah mcm potia skrg ekekeke......

    ReplyDelete
  8. @Aida Omar aaayoooooo... labah2 geli... katak x geli plak ekekeke.. pelik la aida ni..

    ReplyDelete
  9. @paripariputihalaaaaaa... jgn mati dulu... baru jek nak kenal2 ni ekekek...

    ReplyDelete
  10. gua rase mcm nak bgi kaki je kat sumone, hidung gua kt kaki gak ke?

    ReplyDelete
  11. Potia: Apa susah kalau aku gi dulu kan ramai lagi yg menunggu, rupa paras mu kan "macho" macam abam superman the return tu keh keh keh... (saja jer bior org serbu blog en potia yang very low profile ni kan) ha ha ha ^^

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: INFO MINDA - LABAH-LABAH HIDUNG DI KAKI Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa