Latest News
Friday, July 20, 2012

PEMENANG CONTEST TOP REFFERRER DAPAT DOMAIN

Dengan segalanya hormatnya di umumkan pemenang bagi CONTEST top refferrer dapat Domain. Sebagai bukti pemenang untuk hadiah Top refferrer dapat domain sila rujuk gambar di bawah.

Tahniah!! kepada pemenang.. keterangan lanjut akan di berikan nanti.. tunggu admin keluar hospital dulu... maaf tak leh nak detail sangat.. cuma ni je termampu takat ni.. memandangkan tarikh yg di janjikan di tutup hari ini 20/07/2012. Untuk keterangan hadiah si la rujuk CONTEST TOP REFFERRER DAPAT DOMAIN .


Senarai pemenang yang halimunan dan tidak tersenarai di papan carta adalah seperti berikut dan masih lagi mempunyai saguhati berupa REVIEW BLOG:

  1. KORN
  2. PHAT
  3. NUR AFIQAH
  4. NISYA IZLYN

TUNGGU SAYA UPDATE SEMULA ENTRY NI OK.. MASA TAK MENGIZINKAN LAGI... :'(


NOTA: Saya akan hubungi pemenang nanti pasal hadiah.. menyusul lepas ni admin nak teruskan PROJEK WIDGET BANNER EXCHANGE last calling!!! sape lambat tak ada lah banner dia.

INCOMING SEARCH TERM :

CONTEST TOP REFFERRER DAPAT DOMAIN
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

13 comments:

  1. wow congrats tuk semua pemenang... utk admin get well soon... supaya boleh berblogging spt sediakala ^^

    ReplyDelete
  2. gua dah agak, mesti lu admitted lagi :(

    cepat lah sihat. gua rindu lu ni abam









    jangan suka sgt skip makan ubat, kalau tak larat puasa, jangan puasa. tau lu slalu skip makan. makan pun jangan skip. nanti kalau ape2 mintak tolong nurse. cakap kat nurse jangan check bende lain, check tempat yg sakit je.



    ok,dah banyak bebel rase. gua harap lu sihat cepat-cepat.

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada top 3.. ada gak nama aku rupa nya kat saguhati ingat x de maklum la x femes huhu

    anyway semoga cepat baik bro b selamat berpuasa

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat pemenang.. rezeki bulan syaaban :)

    buat potia yg disayangi moga cepat sembuh.. jangan degil2 nak puasa dah nie. Ubat, makan jgn skip ok. :)

    ReplyDelete
  5. kesianya.. semoga cepat sembuh k...

    ReplyDelete
  6. get well soon bro..jge kshatan..wa rindu lu!

    tahniah piraa =)

    ReplyDelete
  7. cpt sembuh taw...huhu...
    mkn ubt n xsdp pun kna mkn jgk

    ReplyDelete
  8. ha !? pemenang keempat pun ada ke?

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: PEMENANG CONTEST TOP REFFERRER DAPAT DOMAIN Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa