Latest News
Tuesday, July 24, 2012

REVIEW BLOG SECARA PUKAL GUNA PUKAT TUNDA

REVIEW BLOG SECARA PUKAL GUNA PUKAT TUNDA

Salam hormat, Syukur Alhamdulillah, berakhirlah sudah  CONTEST TOP REFFERRER DAPAT DOMAIN yang tamat pada 20 Julay 2012 yang lalu.. contest berakhir dgn jayanya tanpa segan silu dan ngilu macam diri aku ni yg rasa ngilu tiap kali bangun tido... nama-nama pemenang dah aku umumkan pada entry yang lepasn di PEMENANG TOP REFERRER DAPAT DOMAIN.

www.bebising.com
Pemenang tempat pertama memenangi SEUTAS DOMAIN 23karat seperti yang di janjikan seperti yang terkandung dalam surat pajak gadai Ah keong lepas. Blog yang mendapat tempat pertama tu adalah;
bebising.blogspot.com yang sekarang ni tengah meroyan macam dapat anak kembar kecoh keliling Kuantan Siap meraikan dengan dengan bunga api setelah berjaya guna domain terbaru idaman beliau sejak dibangku sekolah lagi.. Owner blog ni Tolol sikit... sengat sikit... kalau nak terjah blog dia stay boloeh guna link blog kat atas lagi nanti dia redirect ke link blog dia yang dah berDOTcom tu.. rasanya korang kena hati-hati sikit la kalau nak gi blog dia sekarang sebab dia tengah MEROYAN.. MENGGILER sikit time ni..mungkin amik masa 3-4minggu gak kot untuk reda...
Dengan bangganya dan bertapa kembang hidung beliau sekarang sebab blogspot dah tak ada lagi.. hahaha... blog dia dah jadi WWW.BEBISING.COM perghhh!!! meriah blog dia sekarang wa cakap lu... berkat kemenangan di bulan Ramadhan ni.. Tahniah !!
Jumlah refferrer bebising.com : 681 refferer

Pemenang tempat kedua ni? perghh!! segan nak review blog beliau.. ni blogger hebat tahap naga.. setiap entry dia walaupun dia cerita pasal teknik-teknik korek hidung dengan betul pun ramai jek yang komen.. ada aura kita nampak disitu.. kehebatannya tak dapat disangkal lagi.. Walaupun hobi beliau suka kentot ketika ber FB.. namun beliau seorang yang suka beramas beramah mesra dengan semua warga blogger dan warga Apakah? kalau nak join group di FB untuk sembang-sembang dan ping boleh gi blog dia kat situ ada link kot.. atau pon cari jek nick/nama Mk Syahir ada jek dia online kat situ tak kira masa...Blog dia ni antara banyak pemberi traffik kepada silenceblog ni. Thanks Mk Syahir !!! ada hadiah pasti tiba buat lu nanti.. tunggu je lah...lambat dengan cepat je..
Butir-butir mengenai beliau;
  • Manja
  • Pemurah
  • Pemalu
  • Peramas mesra
  • suka tanggalkan gigi palsu bila wat lawak.
  • Sudah berhenti daripada tabiat suka curi spender.
Lain-lain keterangan di rahsiakan.. kalau nak tahu lebih pegi lah terjah blog dia sendiri... aku tak tanggungjawab kalau korang terpikat dengan dia nanti.. oh ! APAKAH  ini semua?
Jumlah refferer Mk syahir : 375 refferrer

Pemenang tempat ketiga ni?? agak misteri sikit.. aku pun tak kenal.. tapi menyumbang sebanyak 97 refferer ke silenceBlogz semasa contest berlangsung. Ni blog dia..chocollyheart.blogspot.com atau nama dia Afiqah. perghh!!!! kalau korang gi blog dia.. sumpah tak paham.. aku pun cuba study dengan blog dia ni.. agak pelik sikit.. banyak guna javaQuery aka javascript.. tapi pergh!!! smart beb!! aku respect giler kalau pompuan pandai coding2 ni...jarang2 jumpa kaum wanita ni suka expose dan pandai dalam dunia coding blog ni.. haaa... lupa nak gitau nama blog dia Winkle Wilnkle tak tau lah apa maksud dia.. tapi aku rasa dia suka Kpop kot.. ahhaha sebab ada mamat ensem korea kat situ... tp wa tak puas hati lah..kenapa dia ni pandai sangat design blog dia tu... dah lah korang terjah lah blog dia... KLIK SINI

Nota: Lain-lain blog akan di review nanti ok... yang mengambil bahagian di SilenceBlog anda tak rugi.. aku hargai kehadiran dan ucapkan terima kasih pada yang dah amik bahagian... SPECIAL THANKS ALSO TO MUMMYNEMO yang juga antara penyumbang traffic blog ni.. kalau dia join aku rasa korang atau Owner blog bebising.com bebising.com tak dapat cari makan la... ekeke jangan mara...Sila terjah blog beliau kalau nak dapat TIPS tingkatkan traffic.. aku tengok most users online dalam satu-satu masa sampai 800 orang. Susah dapat blog macam mummynemo.com ni..

Ok sampai jumpa lagi...

INCOMING SEARCH TERM :

review blog, review blog secara pukal
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

3 comments:

  1. syg, bukan kat kuantan lah, kat penang. tu gua balik penang minggu lepas. hahaha, aptb.

    neway, thanks, many thanks, rasa macam nak menangis je T___T

    ReplyDelete
  2. perghh..tahniah buat sayamku piraa..semoga ang lebih bersemangat berblog =)

    thanks a lot bro potia..wa rase nak cium cium je tapi takut batal posa pulak..

    jaga diri bebaik bro!wa rindukan lu yang dulu..keep stronger eh bro!

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: REVIEW BLOG SECARA PUKAL GUNA PUKAT TUNDA Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa