Latest News
Wednesday, July 11, 2012

SILENCE DAY - POSISI KEGEMARAN ANDA

SILENCE DAY - POSISI KEGEMARAN ANDA


Wordless Silence Day .. hanya gambar

INCOMING SEARCH TERM :

silence day, wordless, wednesday
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

19 comments:

  1. posisi ak #17 la tp xdak kt atas ni..sigh.hahaha

    ReplyDelete
  2. ppp nyer #13 santai :P (eh bukan x leh tulis apa2 kan? kata wordless... talking bout wordless bila tengok blog of the week POTIA i become speechless THANK YOU POTIA FOR THE HONOR sangat2 menghargai... hurm bukan senang nak masuk ruang tu kan?? I guess me and KOMIKO quite lucky sebab dapat tempat "istimewa" di blog ni... thank u ^^

    ReplyDelete
  3. @paripariputiholololo... suwit sgt... sy tau mana kawan mana lawan.. bak kata org tua.. sekilas ikan di air ku tau jantan betinanya...lama ke baru bkn ukuran..yg lama x semestinya akrab.. yg baru x semestinya renggang.. so ...apa yek??

    ReplyDelete
  4. hahaha posisi 16 dan 17 sila buat sendiri ok... snap gambar pastu email nnt aku wat entry mcmni sekali lagi ekeke

    ReplyDelete
  5. 1,2,3,5,6,8,9,10, 13, 14.... hahaha byk nye posisi aku...
    ceyh, ingt kan posisi ape tadik....

    ReplyDelete
  6. posisi 7 xpernah ku buat lagi.. klu posisi 12 tu mcmna nak buat klu guna pc?? haha

    ReplyDelete
  7. @khairolina POSISI 12 TU LETAK CPU ATAS RIBA PASTU LETAK MONITOR ATAS CPU EKEKEKE... YG NO 7 TU MUSYKIL GAK.. ORG TUA2 BLH KOT... TAIP GUNA TONGKAT..EKEKE..

    ReplyDelete
  8. Potia: Owh kalau cenggitu i'm glad sbb Potia boleh tima PPP seadanya, semoga silaturahim di "alam maya" ni akan berkekalan aminnn.. ^^

    p/s: PPP dah acpt FB friend tau, and one more thing, jgn lupa LIKE "MASIH CINTA" PPP OK (bunyinya macam paksaan jer ni kan, tapi tak paksa hu hu hu) ;-) hope you'll have great WORDLESS WEDNESDAY he he he

    ReplyDelete
  9. @paripariputih Amin... PPP ni.. x payah lah segan2 dgn potia.. potia ni pon giler orgnyer... ekekek... dan x payah paksa dan x payah suruh.. potia ni klu blog yg di follow pantang ada butang like mmg akan di like jek.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. aku br nk rasa teransang ms bukak blog ni td. hahahah

    ReplyDelete
  11. knp sma wwe kita ni..eee..menci taw..hehehe

    ReplyDelete
  12. knp sma wwe kita ni..eee..menci taw..hehehe

    ReplyDelete
  13. gua flexible, semua boleh. haha

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: SILENCE DAY - POSISI KEGEMARAN ANDA Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa