Latest News
Thursday, August 30, 2012

Tahukah Anda Jumla Blog di Seluruh Dunia


Tahukah Anda Jumla Blog di Seluruh Dunia| Sejak dua menjak ni banyak aku post entry pasal info minda. kali masih sama tapi tak serupa.

TAHUKAH ANDA JUMLAH BLOG DI DUNIA ?
JUMLAH BLOG DI DUNIA

Jumplah Blog Seluruh Dunia

Terdapat sejumlah 112.8 juta blog di dunia, sejumlah 175,000 blog baharu telah direkodkan pada setiap hari1.6 juta blog dikemaskinikan setiap hari termasuk 18 blog yang dibaikpulihkan pada setiap saat.


Nota: Statistik ini pada 11 june 2011.
Sumber : Info minda potia casadelarossa 3rd blog

INCOMING SEARCH TERM :

tahukah anda jumlah blog di dunia, info minda, info jumlah blog dunia, jumlah blog di dunia
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

13 comments:

  1. Assalamualaikum Potia... salam khamis... bila baca fakta ni... rasa2nya tu sebab orang serkarang tak tidur kot di waktu malam, termasuk PPP ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  2. Potia: One question nape tukar gambar lalat 2 ekor tu mana gambar org yg paling disayangi tu..?? ^^ just a question from cik sengal PPP ha ha ha ok chiow nak siap2 gi kijo papai... :P

    ReplyDelete
  3. perghh..banyaknya..kalau wa tutupblog lu kena ubah la fakta ni kurang sorang..ekekek

    ReplyDelete
  4. dalam beratus2 berjuta2 tu brape byk blog useless?? blog dummy yang dbuat semata2 mahu mgejar adsense..mau berjuta2 juga

    ReplyDelete
  5. pergh byk gila..aku salah satu la tu kan dlm berjuta tu hehehe

    ReplyDelete
  6. aku pn ade dua blog..bgga jd antara 112.8 juta..ahaha

    ReplyDelete
  7. gila babun punya banyak blog dalam dunia ni rupanya..

    ReplyDelete
  8. Ada data terbarunya nggak?

    Salam kenal!

    ReplyDelete
  9. banyaknya blog termasuk blog copypaste yang meriah sekarang ni

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Tahukah Anda Jumla Blog di Seluruh Dunia Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa