Latest News
Tuesday, August 14, 2012

SILENCE DAY - TENGAH SIAPKAN TEMPAHAN

Jangan kacau aku tengah siapkan tempahan baju raya korang ni..
jangan kacau aku tengah menjahit ni.. ekeke

INCOMING SEARCH TERM :

kucing, kucing menjahit, kucing siapkan baju tempahan raya
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

25 comments:

  1. alahai, comelnye.. kalau pakai spek mata confem dah macam makcik2 je rupenye ;) hehe,

    ReplyDelete
  2. Alo lo lo tian dea... Potia ni... penderaan ni... ha ha ha ni dinamakan perdagangan Hewan.. mua ha ha ah.... cakap pasal tempahan rasa mcm x de mood nak amek baju raya kat tailor :P

    ReplyDelete
  3. uii mak ngaiii tomeynyer dye menjahit hehehee


    http://myaleo.blogspot.com/2012/08/chinta.html

    ReplyDelete
  4. kat mana kedai dia ni aku nk anta temaoah gak hehehe

    ReplyDelete
  5. anyway baju aq siap dah.. hihihi.. mohon jeles...

    ReplyDelete
  6. bagus menatang peliharaan tukang jahit ni selain pandai kait kelapa, pandai jugak dia menjahit

    ReplyDelete
  7. err... masih menerima tempahan lagi tak? nak tempah lg ni leh ke? muehehe

    ReplyDelete
  8. hahahaha
    boleh tempah lagi tak?

    ReplyDelete
  9. @paripariputiheh!!! bukan dera lah... potia bayar gaji kat dia tau.. siap bayar OT lagi tu ekekek..

    ReplyDelete
  10. @Masmira Masritempahan di tutup dah klu nak tempah pon ekekek

    ReplyDelete
  11. @Phat nak contact dia sila like fan page facebook dia...ekekeke

    ReplyDelete
  12. @afzalsukasukitu lah... binatang ni berguna klu kita jaga dia betol2... kita kena hantar dia dulu gi sekolah jahit menjahit ni... takat jahit langsir tu mainan dia jek ekekekeke

    ReplyDelete
  13. @KorNtempahan di tutup dah Korn.. ko lambat...hahaha.. raya haji ada lagi... tp dia tak terima tempahan menjahit boxer koyak..harap maklum ok ekekek

    ReplyDelete
  14. @KorNtempahan di tutup dah Korn.. ko lambat...hahaha.. raya haji ada lagi... tp dia tak terima tempahan menjahit boxer koyak..harap maklum ok ekekek

    ReplyDelete
  15. @O CIKTEDDYbergantung saiz badan la... takat teddy tu murah jek kot ekekek

    ReplyDelete
  16. baju raya siap ngan boxer wa tempah tu dah siap ke belum? ekekeke

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya aidilfitri, papehal jmpa kat kg je nanti ye :D *bajet sekampung lettew :P

    ReplyDelete
  18. cumilnya tukang jahit..pipinya pun kembang.

    ReplyDelete
  19. nak tempah boleh? nak esok mesti siap!! hehe.. selamat hari raya amy sayam ^^

    ReplyDelete
  20. Olá Potia. Onde você conseguiu esse costureiro tão fofinho??
    Amei!!!
    Um xerooooo!!!

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: SILENCE DAY - TENGAH SIAPKAN TEMPAHAN Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa