Latest News
Saturday, September 01, 2012

BUSUK.ORG MEMANG BUSUK !!!

Salam hormat semua.. jangan marah kalau entry kali ni tajuknya agak kurang menyenangkan..
Perghhh!!!! tapi apa yang aku nak nyatakan kat sini busuk.org sememangnya Ohsem!! giler.. sejak menggunakan widget traffic dan pingger di busuk.org ni syukur alhamdullihlah.. naik jugak lah traffic blog ni. tak adalah kesunyiaan dan kesepian (Silence) macam nama blog aku ni.

Ekekeke.. gempakkan? busuk.org ni bukan saja mesra SEO (tak caya lepas ping esok try cari kat google) tetapi baik hati jugak. Eh !! aku bukan bodeklah.. aku tak kenal pun Admin dia.. laki ke pompuan aku tak tau. Kalau pompuan boleh gak ngorat (kalau single lagi la.. ahaha..) kalau lelaki masih lagi boleh dibuat kawan.

Weh!!! tu bukan apa yang aku nak sampaikan sebenarnya... ekekekke... ni ha aku nak ucapkan Spensel SPECIAL THANKS kat busuk.org sebab sudi pilih salah satu entry aku sebagai Artikel pilihan busuk.

Perghhh!!! megah sekejap.. ekekek... tak caya tengoklah gambar kat bawah ni.. ekekeke...

Artikel aku jadi pilihan busuk.org aku bangga sebab aku menghargainya.

Sistem ping Busuk.org tidak menyusahkan seperti pingler lain sebab masa nak ping korang cuma masukkan URL entry dan set kan kategori entry jek dan tekan submit. Mudahkan? Pada sape2 yang belum guna widget ni korang memang rugi. Kenapa aku kata rugi? Busuk.org antara laman yang banyak memberi refferer terbanyak di SilenceBlogz ni. Cuba rujuk gambar dibawah.

Top refferrer dari Busuk.org
Thanks kepada Busuk.org ..

Nota : kalau korang jenis PEWANGI orangnya tak payahlah join, sebab BUSUK.ORG MEMANG BUSUK !!!. Tapi jangan menyesal.. ekekekek....

INCOMING SEARCH TERM :

busuk.org memang busuk
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

22 comments:

  1. wah wah wah glamer org tu ha ha ha >..< good for you potia :) tu la. kalau kita selalu tolong orang (buatkan exhcange banner la, list vvip la and so on) mesti orang lain pun suka nak tolong kita... TAHNIAH!!

    ReplyDelete
  2. wah, tahniah2.. saya pun sayang awak sangat2 jgk =) hehe, info yg baik utk newbaby cam saya ni.thanks.. tp belum ada keberaniah utk buat semua tu ;(

    ReplyDelete
  3. rasa2nya nak cuba buat juga yg busuk ni...tp cra pasang widget die mcm ohblog dgn guablog kn??

    ReplyDelete
  4. ceit..tjok entri kemain..wa pn dpt byk trafik dr busuk..luv busuk sgt2..ahaha

    ReplyDelete
  5. @paripariputih Hehe.. apa kebolehan yg kita ada.. kita guna.. tak rugi semua tu.. kelak esok kalau kita dah x ada..kita masih lg tinggalkan apa yg kita dah buat.. rugi klu kita ada ilmu tp klu kita simpan kan??

    ReplyDelete
  6. @babycomel saya pon syg awak jugak sgt2.. heheheh... kenapa perlu takut untuk sesuatu yg x salah... belum cuba blm tau.. perlukan pertolongan? bagitau je.. klu ada apa2 yg termampu sy akan cuba bantu sebaik yg boleh..

    ReplyDelete
  7. @leakedknowledge cara pasang dia sama jek.. tp busuk special sikit.. kita boleh customise DIV style kita sendiri.. byk tempat ping mcm ohblog, guablog, apesal.. tp busuk x sama.. maksud aku x sama sistem ping dia.. ko cuma masukkan URL jek.. gambar, description tak perlu masukkan sbb dia automatik... so senang keje.. dan apa yg penting dia unlimited brp byk nak pin pon boleh.. bukan ke guablog dan seumpama dgn nya cuma 3 entry je sehari blh ping??

    ReplyDelete
  8. @myblograzzi hehehe tajuk mesti kena gempak... ekekek... jgn ko lov busuk.. sbb aku masih musykil lg jantina admin dia tu... hakhakahk

    ReplyDelete
  9. nama je busuk..tp feedback wallawey..ohsem.>:)

    ReplyDelete
  10. Aku belum pernah ketemu busuk orang....
    Busuk orang di sini utk meningkatkan traffic... wkwkwk, moga sukses.....

    ReplyDelete
  11. @Harun Ar ye wak.. busuk disini bisa tingkatkan traffic... pokoknya kena rajin ekekek...

    ReplyDelete
  12. @boni kacaktapi aku x leh ;lawan ko Boni... entry ko paling popular kat busuk top 1 tu...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,

    Terima kasih kepada anda kerana artikel anda ini amat membantu blogger2 baru untuk mendapat trafik dari pihak busuk.org. Kami di busuk.org amat terharu dengan sambutan daripada blogger yang menggunakan servis ping busuk. InsyaAllah, kami sedang meningkatkan servis ping busuk agar blogger boleh menggunakannya dengan mudah. Kepada blogger baru yang masih tidak mengetahui cara untuk menggunakan ping busuk dan info2 lain bolehlah ke http://blog.busuk.org/. Di sini, pihak busuk.org banyak membuka ruang kepada blogger untuk berinteraksi dengan pihak busuk.org mengenai masalah di ping busuk, cara untuk menggunakan servis ping busuk dan info2 lain yang menarik.
    Diharapkan dengan artikel anda, kita sama2 meningkatkan traffik samada anda untuk blog anda dan pihak kami untuk busuk.org. Sama2lah kita berblogging dengan cermat, bijak dan betul. Terima kasih sekali lagi kerana menggunakan servis ping busuk dan artikel anda. Kami amat berbesar hati. Terima kasih. -mya

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: BUSUK.ORG MEMANG BUSUK !!! Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa