Latest News
Sunday, September 23, 2012

Hexadecimal Code | Hexadecimal Color Code | Hex Color Code | Hex Color Code | HTML Color Code | Color Chart

Hexadecimal Code | Hexadecimal Color Code | Hex Color Code  | HTML Color Code | Color Chart

Salam Hormat, akhirnya setelah 7 jam 30mint 1.5saat Potia berjaya juga hasilkan satu benda yang Hexadecimal Code, atau Hexadecimal Color Code atau Hex Color Code atau Hex Color Code atau HTML color Code atau Color Chart.. perrhhgghh.. banyak betul nama dia. Dan dengan ini Potia melancarkannya untuk kegunaan anda untuk mengubahsuai blog yang mana kalau anda ragu dan ragi sila lah RUJUK DI SINI..

Hexadecimal Code | Hexadecimal Color Code | Hex Color Code | Hex Color Code | HTML Color Code | Color Chart yang di maksudkan kelihatan seperti gambar di bawah.

Hexadecimal Code | Hexadecimal Color Code | Hex Color Code | Hex Color Code | HTML Color Code | Color Chart
Agak kurang jelas images Hexadecimal Code | Hexadecimal Color Code | Hex Color Code | Hex Color Code | HTML Color Code | Color Chart ini.. sila ke page ini untuk LIVE DEMO

Nota : Menyusul nanti cara-cara atau tutorial menggunakan kod color HTML ini bagi memudahkan anda edit blog nanti.

INCOMING SEARCH TERM :

Hexadecimal Code, Hexadecimal Color Code, Hex Color Code, Hex Color Code, HTML Color Code, Color Chart
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

10 comments:

  1. As salam and happy weekend Potia ni komen via phone so tak bukak lg code2 kat atas tu. Ha3 pepe pung rasa dah weng kepala ni tengok code2 HTML tu... :p niyway thnks share byk perkara dgn we all. Appreciate that :)

    ReplyDelete
  2. @paripariputih Sharing is caring.. bkn sekadar shared tp sebagai tempat simpan ilmu takut2 lupa blh rujuk

    ReplyDelete
  3. @PotiaCasaDelarossa

    well said then... btw nanti ppp ada tinggalkan nota kat PM FB nanti when free potia check ya... thank u :)

    ReplyDelete
  4. rambang mata tengok kaler2 yg nice2 kat atas. anyway thanks utk caring info ni..
    ~abg pinjam kreyon nak main lukis2 dgn anak-anak hehe =) *_^

    ReplyDelete
  5. wah.. gmbr gerak bila mouse sentuh gmbr.. (nak komen tu je) ekeke...
    happy weekend potia

    ReplyDelete
  6. nak tuto jscript yg awk tunjuk before blog crack tu, yg animate tu. plis plis. nak try gune utk projek org. ^^

    ReplyDelete
  7. ko ni kan.. memang dasyat diot.. templet design sendiri.. widget buat sendiri.. mak aih

    ReplyDelete
  8. potia ni ada sumting tuk POTIA..

    GRATITUDE :) BACA OK


    http://paripariputih.blogspot.com/2012/09/make-over-la-pulop-mekaceh-potia.html

    ReplyDelete
  9. perghh awesome..even gua tak tau guna :p

    ReplyDelete
  10. waaa.. gud sharing bro :)sudilah kiranya blog ini gua letakkan di bloglist gua

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Hexadecimal Code | Hexadecimal Color Code | Hex Color Code | Hex Color Code | HTML Color Code | Color Chart Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa