Latest News
Tuesday, September 18, 2012

POTIA SELAMAT BERSALIN ANAK KEDUA

Assalamualaikum...
Pertama sekali nak mohon maaf pada semua sahabat-sahabat yg buat korang tertanya-tanya kenapa aku tutup blog ni beberapa hari lepas... hmm.. rasanya almost 1 week kot.. bukan sengaja nak tutup.. dalam erti kata lain private la.. sebenarnya bukan saja nak buat perubahan pada layout semata-mata.. tapi template baru ni boleh dikatakan 85% tidak menggunakan widget dari blogspot.. ianya menggunakan script dari google code yg di olah supaya lebih kelihatan Profesional dari segi layout.. 85% di edit dan scrpit di pasang di "EDIT HTML" dengan cara expand dan edit satu persatu.. bahagian template design tidak lagi berfungsi tapi masih lagi boleh di gunakan untuk masukkan widget2 menggunakan dengan hanya add a gadget via html dan texy sahaja.. pasal blog list InsyaAllah aku akan usahakan cari script bloglist untuk sumbatkan korang kat sini... (bkn nak tunjuk terer.. maaf tu bkn cara aku.. aku cuma nak bagitau kenapa blog tutup je.. ramai yg PM aku kat Fb... :'(  jgn tuduh ye..)

Ini adalah SilenceBlogz punya misi.. bukan sekadar Silence.. walaupun silence namun SilenceBlogz di perkaya dengan Vitamin M (malas).. banyak Info-info serta maklumat mengenai INFO MINDA akan di sematkan disini.. sesungguhnya  sasaran SilencebLogz sebenarnya berlandaskan kepasa informasi semata.. cuma ada satu dua artikel yang agak moody dan feeling habis.. sbb mungkin time tu time bulan mengambang.. harap Maklong....

Nota : Ceh !! punya panjang aku taip macamlah ada orang nak baca... yes !! aku percaya... YES!!! akhirnya selamat aku bersalin anak kedua ni selepas info-minda.blogspot.com

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

23 comments:

  1. terbaik bro semoga blog aku termasuk dlm list hehehe

    ReplyDelete
  2. @Phat itu sudah tentu lah bro...
    tu nampak tak tu CROWN tu perghh... ekekek.. -------->

    ReplyDelete
  3. tahniah la ye POTIA... dapat anak kedua yg comel lagi hijau h aha ha anak pertama ari tu rasanya more tu warna kunen >..<

    dalam pantang tak leh emo2 tau.. nanti bentan ha ha ha ^..^

    ReplyDelete
  4. @Kesuma Angsana thanks.. support mcmni lah yg i nak... baru lah hati ni bertabah selalu... :p

    ReplyDelete
  5. @paripariputih ekekek.. mohon mak Bidan PPP tolong urut... ekeke

    ReplyDelete
  6. @PotiaCasaDelarossa

    nak urutan cara modern ke cara traditional?? ha ha ha lau traditional kena tahan pahit minum akak rumbia eh akar2 kayu ler mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  7. hikhikhik.. tajuk nya tak menahan.. kontrobersi sesangat... nak tau jugak anak lelaki ke pempuan? ekeke

    ReplyDelete
  8. @paripariputih tak kisah lah yg mana pon asalkan satu badan ekekke

    ReplyDelete
  9. @KorN Anak tak sempat di kenal pasti sbb mohd MK dah kidnap.. ekeke

    ReplyDelete
  10. gila la ko ni.hehe.. memang masta.. boleh aku tanya tak? sangat2 mesra seo tak templete ni?

    ReplyDelete
  11. @boni kacak blm seting lagi la bro... ZERO lagi.. tp apa yg aku survey mmg mesra la...

    ReplyDelete
  12. @LaLa mhdnor Bukan semalam jek.. dah seminggu agaknya..nampak sgt smlm jek awk dtg... kan? :p

    ReplyDelete
  13. wah, comel sungguh anak kita tu kan bang =) hehe
    semart la bro.. suka!suka!
    ~janganla ilang lagi pasni ye =(

    ReplyDelete
  14. @PotiaCasaDelarossa saya bz, dah lama saya x online. assignment pon banyak ni :(

    ReplyDelete
  15. @baby comel Demi anak kita ni.. abg tak kan hilangkan diri lagi.. klu abg hilang kejap tu maknanya abg ke rumah madu... ikut turn... ekekeke

    ReplyDelete
  16. ya Allahingtkn beranak betul.. kah2.. aq tertipuuuuu.. xcited nak tgk baby'y

    ReplyDelete
  17. serius ohsemm bro..gua impressed dengan lu sifu..kali nih memang SEO habis lah..hihi

    mohon tunjuk ajur ku sifu :)

    ReplyDelete
  18. mohon lepas ni takyah nak delete2 hide2 lagi

    ReplyDelete
  19. ^_^

    Datang tuk senyum je, ekeekeke.

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: POTIA SELAMAT BERSALIN ANAK KEDUA Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa