Latest News
Wednesday, October 31, 2012

CARA BUAT ICE BLENDED ARNAB

Kali ni Chef Potia nak sertai MasterChef Celebrity..
Menu kali ni adalah ICE BLENDED ARNAB.

Ramuan yang di perlukan adalah seperti berikut :

1. Beberapa ekor arnab segar,

2. Paper Cup, mesti ukur dulu saiz arnab tu nanti takut ice blended tu melimpah nanti rugi pulak.

3. Mesti ada blender la. Kalau tak macam mana nak blender arnab-arnab tu.

Cara-cara membuatnya;

Masukkan Arnab-arnab tu ke dalam blender dan kisar hingga lumat, dan jangan lupa masukkan ice sekali dan gula kasi manis sikit. dapat manis-manis buah pun dah ok. kesihatan kena jaga. Dah lah korang ni kejam.. ada ke patut korang baca cara-cara nak buat Ice Blended Arnab. Kejam sungguh lah korang ni seksa binatang.. nampak sangat korang nak buat kan??? baik ngaku je lah... ekekekeke....

Ice blended ini sedia untuk di minum.



INCOMING SEARCH TERM :

cara buat ice blended, ice blended arnab, sengal
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

14 comments:

  1. woitt... sengal... arghhhh... *tetibe emo

    ReplyDelete
  2. chef potia lagi kejam sebab ajar kita2 yang naif ni cara buat ice blended arnab.. sy tak bersalah.. :P

    ReplyDelete
  3. ish, tu sayang kita la!! nape nk buat ice blended pulak ni?? nanti repot kat jabatan alam sekitar.. ehh?
    ~betul2 ada ke ni??

    ReplyDelete
  4. Hahaha...yang last ice blended tu okey...memang sedap !siapa yg buat tu memang kejap...ahaks!

    ReplyDelete
  5. hahahaha..mmg x sampai ati la nk wat arnab cenggitu. fuhhhh..terliur tgk ice blended yg last tu. nak2 kalau perasa chocolate oreo or chocolate hazelnut. hehehe

    ReplyDelete
  6. ada pulak ice blended arnab....haish...hahahahahha

    ReplyDelete
  7. tuto ape ko ajar ni potia... ahaha... kalo aku nak tmbah pewarna sikit boleh? ahahha

    ReplyDelete
  8. haha, dari buat ice blended baik goreng potia, tp err nk perisa stawberi sattoooo..

    ReplyDelete
  9. wakaka lah entri ni...haha...apa2 pun mmg nampak sedap dan meliurkan...kalau minum mesti rasa meletop-letop dalam mulut...

    ReplyDelete
  10. hish2 sungguh sangat2 zalim.. tak terkata zalimnya.. kah3.. Aida baca entry nie bukan sebab aida zalim tau cuma terasa pelik ada ke ice blended arnab. hahaha..

    ReplyDelete
  11. bluerkkk, gua sanggup makan satay arnab walaupun tak sedap. ice blended? no way ! walaupun gua tak suka binatang, tapi gua tak sekejam tu. haha

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: CARA BUAT ICE BLENDED ARNAB Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa