Latest News
Tuesday, October 30, 2012

DOMAIN FREE DARI SILENCEBLOGZ.COM

Assalamualaikum semua, ni ada DOMAIN FREE DARI SILENCEBLOGZ.COM nak bagi kat korang ni. Bukan selalu pun aku bagi.. setahun 2 kali je.. kalau nak mohon KLIK SINI.. bila lagi nak tukar blogspot ke DOT COM? ni lah masanya.. Tak ada pilih kasih punya lah.. kenal ke tak kenal ke ni kira nasib lah.. yang bertuah pasti dapat.. kalau tak dapat kali ni.. next time aku bagi lagi.. Fully sponsor dari SilenceBlogz. Cepat-cepat.. bayak masa lagi.. 2 kali rabu..

Jom buat satu Fenomena.. Tiap-tiap Rabu Buat Entry SILENCE DAY OF THE WEDNESDAY.. ala sama je konsep dia macam Wordless yang korang dok buat selalu tu..


Dah lepas Segmen ni pun harap korang masih setia buat Silence Day ni.. ermmm... mohon support adik tiri aku sama.. dia buat TYPO FRIDAY so oleh yang demikian.. tiap-tiap jumaat korang buat lah Typo Friday... cara dia korang Baca DI SINI.


Ok! jom dapatkan DOMAIN FREE ni dulu..

INCOMING SEARCH TERM :

domain free, DOMAIN FREE DARI SILENCEBLOGZ.COM
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

9 comments:

  1. nk bt guna blog lain boleh? haha

    ReplyDelete
  2. terbaik bro.. kalau aku ada modal lebih, best juga jadi penaja ni kan.. ntah bila lah berkemampuan ni..sabo je lah

    ReplyDelete
  3. Silence day nk kena post ape? Mcm wordless biasa org post gmbar kn. Klu silence ni?? kita main kenyit2 mata ehh! Hehe. Maaf sbb tnye soklan bodoh. Cuma blur2 sket je..

    ReplyDelete
  4. @boni kacakits ok bro... next time kita buat contest lain... kontest lain tapi anjuran 2 blog ok tak ekekek

    ReplyDelete
  5. @baby comelyes baby..sama konsepnya dgn wordless.. cuma gambar...

    ReplyDelete
  6. @tirahzairiSilenceday pon klu Tirah join pasti best... :P

    ReplyDelete
  7. domain free?? bestnya!! nakkk!!

    ok.itu gediks namanya.maap.

    sy support potia dari belakang.akan join juga nanti... :)

    nak support adik tiri potia tu tapi setiap kali typo mest jari laju aje backspace...xjadilah typonya... ^_^

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: DOMAIN FREE DARI SILENCEBLOGZ.COM Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa