Latest News
Sunday, October 21, 2012

Everlasting Love Of Silence

Salam.. bila malam menjemput pagi.. 6 jam mengadap PC tapi tak ada idea buat entry.. sebenarnya banyak lagi Info-info yang menarik nak di kongsikan.. sementara nak tukar setting blog sebab bila dah bertukar ke DOT com ni semua hilang.. pagerank.. alexia pun dah menjunam tahap bawah tanah...

Tengok ke tajuk memang tak leh blah!!!.. tapi aku suka lagu ni... so romantik...

Khas untuk korang khususnya yang memahami... :)

INCOMING SEARCH TERM :

everlasting love of silence
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

8 comments:

  1. It feels like heaven, to be with you
    when u treat me like u you do..
    Every minute of the day just with u i wanna stay, there will be no end...
    ~Tq sbb lagu sgt mendamaikan,

    ReplyDelete
  2. Morning abam poshia.. untung la dah pakai domain.. btw, thanks for sharing the sweet song...

    Jadah mcm skema je komen nie?? ==

    ReplyDelete
  3. betul3...
    alexa jatuh merudum...
    nak nangis tengok... huhu..

    try tutorial yang potia bagi tu... tapi dia tak nak berfungsi juga..
    so, cari tutorial orang lain...

    layan lagu jap... :)
    best la lagu ni..

    ReplyDelete
  4. lagu zaman-zaman ppp ni potia... :) hurmm apa2 pun we all masih ada di sini... ok... don't feel sad... mcm ppp selalu ckp mengenang tak salah... cuma jangan kenangan dulu membuatkan Potia.. tak mahu menoleh ke hadapan :)

    ReplyDelete
  5. eh,,bro baru pakai domain ye??wah. tahniah bro.. semoga lepas ni akan terus sukses bro.. :)

    ReplyDelete
  6. yang tu biasa bro..wa pon alaminya dulu..tapi serius pantas gila blog lu crawl dah rank 1m++ dah..rank malaysia pon lagi tinggi dari sebelum pakai .com..hebat..mohon tutorial :)

    keep it up abg tiri :)

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Everlasting Love Of Silence Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa