Latest News
Thursday, October 11, 2012

SilenceBlogz Berakhir Di Sini, Maafkan aku..

Assalamualaikum... semua sahabat-sahabat dan semua Silence Reader yang setia kemari...
Terasa amat berat untuk buat entry ni tapi aku terpaksa buat juga.. dan inilah ENTRY TERAKHIR Silenceblogz.blogspot.com.

Di sini aku memohon ampun dan maaf atas segala kelasalahan dan kesilapan aku selama ni samada di dalam entry.. tak follow korang semula ke.. kekasaran bergurau dan seumpama dengannya...

Aku jugak nak ucap banyak-banyak terima kasih yang tak terhingga kepada semua sahabat-sahabat SENGAL... APAKAH? dan FACEBOOK.. serta SEMUA BLOGGER yang sudi singgah... follow Silenceblogz selama ni... pada yang sudi KOMEN aku bangga dgn korang.. sesungguhnya SILENCEBLOGZ memang ketandusan komen dari readers..

Dengan Publish nya entry ni.. maka tamatlah sudah riwayat silenceblogz.blogspot.com dan disini akan terhentinya sebuah blog yang bernama "SUNYI".. dan terhentinya jua sebuah blog yang penuh dengan Infomasi minda ataupun Info minda yang selama ini 85% kandungan blog ni adalah Info semata-mata..

Dengan ketiadaan SilenceBlogz ni aku harap korang ingat blogz ni sampai bila-bila.. Ingat aku dalam doa kalian.. maafkan aku.... maafkan aku... maafkan aku....

Ni antara Header Bodoh yang pernah ada di SilenceBlogz...







sumbangan - Aida omar




Walau apa pun aku bangga ada sahabat-sahabat macam korang.. korang semua THE BEST !!!..
This Song Special untuk korang...

INCOMING SEARCH TERM :

Silenceblogz berakhir di sini
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

11 comments:

  1. As salam potia... that's it?? No replacement?? Hurm... don't tell me you are really going to say good buy?? Hope this is only a dream... hope you will be blogging again.. and will never give up...

    ppp

    ReplyDelete
  2. nie tipu kn?...nie bkn last entry kn??....

    ReplyDelete
  3. why? sampainya hati dia

    "pintaku yg terakkhir darimu, pintaku hanya satu usah kau berlalu...."

    ReplyDelete
  4. kenapa pula tiba-tiba ni..?
    sayang la kalau tak aktif blog lg..
    huhuhu..

    ReplyDelete
  5. ur words kill me..

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/10/pintaku-hanya-satu-usah-kau-berlalu.html

    ReplyDelete
  6. something wrong? T___T

    sampai hati lu nak tinggalkan adik tiri lu terkontang kanting kat sini T___T

    ReplyDelete
  7. cik abg, benda yg begerak2 kat atas ni panggil apa? yg entry lepas2 tu. haaa benda tu tak synchronize. begerak kekanan dan kiri secara pantas. ke sebab line gua?

    ReplyDelete
  8. 1 lagi persoalan, mana chatbox? mmg takda ka apa? ka gua sorg je yg tak nampak slama ni

    ReplyDelete
  9. You back..hahahhaha.
    Baru nak kenal-kenalan....
    Salam kenal!!

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: SilenceBlogz Berakhir Di Sini, Maafkan aku.. Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa