Latest News
Thursday, October 11, 2012

SilenceBlogz Was Dead And Beginz !!

dan salam sejahtera sahabat sekalian..
Seperti mana di entry ni silenceblogz-berakhir-di-sini-maafkan dan entry tu lah adalah entry terakhir untuk SilenceBlogz.blogspot.com.. bukan niat nak mainkan hati sesiapa.. tapi memang tu lah hakikatnya... Janji perlu di tepati.. dan entry tu lah menjadi entry terakhir nuntuk SilenceBlogz.blogspot.com..
Dan entry ini adalah menjadi entry Pertama untuk SILENCEBLOGZ.COM

Maafkan aku kalau ada yang terkilan dan terasa hati dengan entry aku tu.. aku tau ada... aku mintak maaf.. maaf banyak banyak.. memang niat tak nak berbelog dah tapi bila pikirkan kawan-kawan aku terpaksa kembali... dan aku rasa aku tak boleh hidup dengan Blog.

Dah aku kata tu entry terakhir so biarlah dia jadi yang terakhir ... untuk memulakannya semula aku beli domain hari ni lepas je sarapan pagi tadi...dan InsyaAllah aku masih disini...

Walaupun entry ni menjengkilkan bagi sesetengah pihak maaflah... bukan saja nak buat gimik atau dan cari publisiti murahan.. tapi harat nak berhenti berBlog memang tak boleh lagi setakat ni.. Tapi One day nanti mingkin aku terpaksa tinggalkan dunia ni...

Mereka ni banyak bagi harapan kat aku supaya berdbelog semula... terharu aku ada ADIK TIRI macam ni...susah senang tetap ada sepanjang masa...dan  ada KAKAK TIRI yang begitu mengambil berat pasal aku.. Thanks my bro and Sis...

Special thanks to MyBabyComot sebab Sponsor semangat untuk aku terus disini..dia banyak membantu aku dalam berblog ni.. ada 2,3 entry pasal aku dan blog aku... Thanks MyDear... sekarang baru tau siapa kawan kita yang sebenar... di saat hati macam dah tak ada harapan.. ada org dtg bagi harapan... terharu sangat-sangat bila baca entry tu... rasa macam bersalah buat macam ni... tak ada niat... maafkan Potia ok...

SilenceBlogz.com Beginz !!!! tunggu kau aku datang !!!!!...........

Terharu dengan entry ni :
http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/10/pintaku-hanya-satu-usah-kau-berlalu.html

Komen-komen ni :
Paripariputih.blogspot.com

MkSyahir.com

http://lianapm.blogspot.com

INCOMING SEARCH TERM :

SilenceBlogz Was Dead And Beginz !!, silenceblogz.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

14 comments:

  1. selamat kembali dengan mengunakan domain..wa sayang lu semalam wa sedih..ari nie wa tersenyum lu tetap ada...:)

    ReplyDelete
  2. munciiiii... wa rasa tertipu.. wa beli 80 kotak tisu semalam taw x!!!muncii munciii


    p/s : kotak tisu utk toilet stok setahun... wa teka xde kne mgena..

    ReplyDelete
  3. okey, ur maaf diterima :)
    sangat jahat ye abg sbb dah berjaya meroyan kan kita. xpasal2 buat drama swasta smlm =) luckily petang semalam perasan apa sbenarnya yg abg mksd kn dgn 'berakhir disini' tu.. tp still malu sbb nmpak sgt i'm so childish hehe.. okeylah, semoga terus berjaya ye abg potia. thumbs up!
    ~tolong jgn gelakkan saya ye :)

    ReplyDelete
  4. @Syakir Rahman mohon letakkan tisu tu kat toilet potia jugak ye ekekek

    ReplyDelete
  5. @baby comel tak ada apa yg nak di malukan lah baby... terhenti kat situ tp bermula kat sini... u always with me... :p

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah berdomain abg tiri wa..lepas ni kena merangkak balik la nak naikkan ranking alexa, nak cari balik site linking, nak up balik PR..hehe sama2 lah kita merangkak..

    anyway seriously wa fikir lu dah nak bersara dari blogging..wa sedih lepas ni takde tempat wa mengadu kasih, tak dapat dah wa nak baca info pelik-pelik kat dunia nih, xde dah orang nak tulis entry kat komen box wa huhu wa harap info-info pelik dari silenceblogz akan terus berkumandang [erkk bahasa wa macam pelik]

    wa sayang lu abang tiri!!

    ReplyDelete
  7. @Mk Syahir ekekeke... wa tak leh komen kat entry org... klu komen mesti jd entry... ekekek

    ReplyDelete
  8. Salam.

    ^_^

    Semoga bertambah mantap blog ni pasni. Dengan tuannya skali,ekk,hehehe.

    ReplyDelete
  9. @PotiaCasaDelarossa

    hahaha, serius ni, smlm pas potia mai, terus singgah sini. Mampu sengih je,hahaha.

    Pagi ni baru stabil skit,hahaha.

    Ada sorg kawan blogger lana, pernah bagitau.. "Do make a come back someday, and blogger pension scheme is not a choice".

    Rasanya..betul pa dia kata..dalam dunia blog..takda istilah berhenti,bersara..

    Ok,cukup. nanti susah nak benti..ni pun tak habis sengih lagi potia,hehehe >_<

    Good luck!! ^_^

    ReplyDelete
  10. this is what im waiting for. org yang bgi semangat kat gua utk blogging balik pun berdotcom ^___^

    sukaaaaaa wei. hahaha rasa nak gelak guling2 bila asik klik link lu tapi denied and denied, rasa nak mara tapi ku pendamkan . hehe kbai

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: SilenceBlogz Was Dead And Beginz !! Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa