Latest News
Thursday, November 08, 2012

BLOG OF THE WEEK - NaNa BamBam

Bermula hari ini setiap korng yang terpilih sebagai Blog Of The Week akan aku post dalam entry. Kali ni blog terpilih adalah Nana BamBam atau pun nama blog dia Nana Zin. Mohon support blog ni. Setakat ni Followers dia cuma 24 orang je. Please support beliau. Siapa Nana BamBam ni? Sumpah aku pun tak kenal. Kenapa dia terpilih? sebab dia suka komen, dah follow aku ke belum aku tak pasti lah.
blog of the week silenceblogz
Blog of the week at SilenceBlogz.com

Sebelum ni Blog of the week yang lepas adalah http://timizero.blogspot.com atau nama blog beliau AKU RASA.. rasa apa? gi lah tanya dia sendirik. blog of the week beliau berakhir pada 7 November 2012.


*Sila klik pada tajuk entry atau gambar di bawah untuk ke blog berkenaan.
Bermula : 07 November 2012 | Tamat : 13 November 2012
 

Terma dan syarat untuk menjadi Blog of the week di SilenceBlogz

  1. Follow.
  2. Like SilenceBlogz.
  3. Rajin-rajin lah update entry korang.
  4. Mesti ada gambar pada setiap entry. kalau tak ada gambar tengoklah dah cacat.
  5. Rajin-rajinlah komen-komen kat blog ni.
Itu je... blog korang di pilih secara automatematik tambahan.

Kelebihan Blog Of The Week Di SilenceBlogz

  1. Artikel korang akan auto update di sini setiap kali korang undate entry.
  2. Tajuk dengan isi entry juga akar di siarkan disini.(rujuk anak panah hijau di atas)
  3. Gambar di dalam entry turut di paparkan. (rujuk gambar yg di bulatkan warna merah di atas - no images jika entry tiada gambar).
  4. Jumlah komen juga akan di siarkan disini. (rujuk anak panah biru di atas)
Terima kasih pada semua yang telah memberi sokongan dan semangat untuk aku terus ber blog.

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

12 comments:

  1. macam pernah buka je blog nana bambam ni..
    tunggu pukul 5 ptg nanti saya follow dia, skrg ni kotak 'follower' tu kena block.
    haha..
    saya nak rajin komen jugalah..=p

    ReplyDelete
  2. wow! bestnya terpilih! huhu.. hope 1 day terpilih juga. hehe..

    ReplyDelete
  3. tahniah nana bam bam... rasa dah follow me jugak neh... tapi kasi terjah jugak....meue he he he


    pagi potiam... adik tiri keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  4. matematik tambahan...?
    jom terjah... ^_^

    ReplyDelete
  5. nie nak kene belanja aiskem mcD ke apa nie abam?

    waaa....macih macihh...

    nana ada 2 blog actually..
    yang 1 mmg ada 24 je follower :p

    heeeee...thanks ye.. :)

    ReplyDelete
  6. Muhun tuan blog bertabah dalam blogging dan teruskan usaha. erk tuan ke puan?

    bukan utk lu ye. utk cik bambam. haha :P

    untuk potia. teruskan semangat berblogging. igt tak apa tujuan msa memula blogging dulu?

    ReplyDelete
  7. thnks all for comments... malas nak buat Quick reply..

    ReplyDelete
  8. kenal nana bumbumbum...hihi...

    ps: tirah slalu ejek nama die...jaat kan...nana,,,,i lub u...jgn marah...

    ReplyDelete
  9. eh..nana bambam....ct pon xbrape knl dia tp dia selalu komen entri ct....hihi tq nana..tahniah ye :D

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: BLOG OF THE WEEK - NaNa BamBam Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa