Latest News
Monday, November 05, 2012

CARIAN GAMBAR KAHWIN FARID KAMIL,DIANA DANIELLE

Untunglah pada blogger Berita hiburan, kali ni carian keyword hangat pasti  Gambar Kahwin Farid Kamil dan Diana Danielle menjadi keyword utama untuk beberapa minggu ni. Begitu lah dunia blogger hari ini. Bukan artikel berkualiti di persembahkan, tapi trafik yang menjadi taruhan. Tapi ini lah yang di namakan blogger hiburan.

 Gambar kahwin Farid Kamil Diana Danielle - sumber gambar : yanmieonline.com
Masa angkat Nikah - untuk info lanjut rujuk yanmieonline.com

Di luar sana ramai bloggers hiburan yang profesional yang boleh korang jadikan rujukkan jika korang berblog semata-mata untuk hiburan. Blogger hiburan dalam pemerhatian aku lah memang berada di ranking teratas di ikuti blogger berita, blogger retis dan blogger tegar serta blogger sampah macam SilenceBlogz.

Aku doakan korang Sukses dalam dunia blogger ni. Ajar aku kalau ada kesilapan dalam berblog ni. Almaklumlah aku ni Newbie lagi dalam dunia blog ni.

Kadang aku nak jugak jadi macam diorang, tapi zaman sekarang agak merbahaya kalau Copyright orang kita curi atau kita share tanpa kredit kan?. Kalau terlalu banyak shared pun tak menarik juga sebab ibarat kekeringan idea dan hanya menumpang idea orang dan kerja orang. Kalau takat nak share dari blog blog di kalangan kita ni memang aku galakkan je. bukan orang lain pun geng-geng kita juga kan. Terpikir plak pasal BFF, Sharing is Caring.. ekekekke...

Moral apakah? ini entry ni wujud? aku pun tak tau.. aku dok menung kat tingkap nak tidur pun tak boleh.. imsonia dah 14 ratus tahun dah.. dalam boring boring aku panjat bumbung dan cuba untuk terjun...

Lama kelamaan aku tak jadi terjun dan aku melepak jek atas bumbung dan berfikir berfikir dan terus berfikir... ada pulak mamat kat bangunan sebelah Snap gambar aku... jilaka... (tiru ayat MK adik tiri)

Eh ! nak tengok gambar tu? tak payah !!!

Nak tengok jugak !!

Nah...!!!

Jangan nyesal ok!!

Ni dia !!..


menung mikir masa depan - ekekkeke..
 Aku budak baru belajar .... kalau salah tolong jolokkan...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

11 comments:

  1. Abam potia kite ni pung lau dia jadi retis x lama lagi, mesti org cari gambar dia kwen paling top ha ha ha >..<

    sian kan lembu tu.. dia pun pening dok pikir camener le nak kawen, mak awek dia mintak hantaran tinggi bebenau ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  2. Rimas jugak ye jadi artis ni..Hahaha...Semua benda jadi perhatian..

    ReplyDelete
  3. aku yakin satu hari nanti blog ini akan naik... bro, jangan putus asa bro... teruskan berblog...teruskan berblog dengan enjoy..jangan pernah mengalah... anggap blog ni ibarat satu medan pertempuran... dan kita kena berjuang untuk memastikan kita berjaya mencapai matlamat...

    ReplyDelete
  4. erk..
    lembu itu terperangkap kan???

    ReplyDelete
  5. wah..kelas nikah cara macam tu..

    tp x selesa plak kan..nikah kat masjid lagi afdoll..hehe


    eh pekehal lembu de kat atas bumbung tu? buang tebiat ke hapa? haha

    ReplyDelete
  6. Abang Potia, adakah entri ni terhasil gara2 kecewa si DD ni kahwin?? jgn la gitu, biarkan mereka bina masjid. kita tolong doakan mereka ye. hehehe, Farid Kamil.. I let U go :) ekekeke

    ~Blog ni best, InsyaAllah sampai masa org akan hargai kehadiran kita ni. jangan risau sebab blog ni pasti boleh pergi jauh. OK, senyum :)

    ReplyDelete
  7. eh! ta kecewa pon... cuma kecewa sebab baby di lamar ekekeke...

    ReplyDelete
  8. sy tak cari kat google pun pasal diorang...
    buka bloglist, belambak blog yang update pasal diorang...

    insyaAllah, jangan mengalah potia.^_^

    ReplyDelete
  9. jadi blogger hiburan mmg best....hahha

    ReplyDelete
  10. buka je internet bersepah pasal diorang ni, yang tak best semua blog tepek gambar yang sama berulang2.. ingat adala gambar dari shot lain, sama je semua.. kecewa..

    ReplyDelete
  11. bg ct, blog potia ada potensi jadi terkenal sbb kamu rajinnnnnn mencari maklumat...ct suka...so truskan usaha anda :)

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: CARIAN GAMBAR KAHWIN FARID KAMIL,DIANA DANIELLE Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa