Latest News
Thursday, November 15, 2012

DOMAIN PERCUMA PESERTA SEGMEN SILENCE DAY OF WEDNESDAY

Asslamualaikum semua, Berikut di hadiahkan Domain Percuma untuk peserta Segmen Silenceday Day of Wednesday.

Peserta Segmen Silence day of Wednesday

Supporter terhebat :
*Thanks buddies.. kita bagi laluan kepada mereka yg belum ber Dot Com lagi. Something Special untuk korang nanti.
Peserta segmen ;
  1. http://paripariputih.blogspot.com/2012/10/segmen-silence-day-of-wednesday-1.html - Layak !
  2. http://zestpurple.blogspot.com/2012/10/segmen-silence-day-of-wednesday.html - last entry Silence Day Tidak di buat cuma ada link je (WORDLESS WEDNESDAY #2 BIAR SEDERHANA..) - Layak aje lah jugak !
  3. http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/10/segmen-silence-day-of-wednesday.html - Layak !
  4. http://azstory311.blogspot.com/2012/10/segmen-silence-day-of-wednesday.html - Layak !
Last Supporter tanpa entry join segment;
http://farhanazin87.blogspot.com/2012/11/silence-day-of-wednesday-1.html  -Thanks a lot sebab sudi menyokong di saat akhir. - Layak mendapat blog of the week !

Mereka Tak join tapi menyokong ;
kepada peserta aku akan guna random vote. Sila tengok angkat giliran korang kat atas. dan lihat print screen kat bawah. Sejujurnya aku tidak pilih kasih sebab korang semua sahabat-sahabat aku yg baik.

The Winner !!!!
Bertuahnya beliau - paripariputih
DOMAIN PERCUMA di berikan kepada paripariputih.blogspot.com 

Kepada semua, mohon maaf jika selama segmen ini aku tak berkesempatan nak komen atau nampak seakan dingin. Sebenarnya aku kecewa dengan sambutan. Untuk tidak mengecewakan semua pihak yang dah join aku teruskan juga. Thanks to all yang join dan memberi sokongan kepada Silence day of Wednesday. jangan lupa Typo Friday setiap jumaat.

Lagi Domain percuma lepas ni. Lepas ni kita tak nak buat segmen dah. kita main game. Markah tertinggi dapat domain.

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

13 comments:

  1. Tahniah Mama PPP :)
    Hadiah tahun baru nampaknya tu mama,
    moga tahun ni bawak banyak kejayaan utk blog mama PPP, silence blogz & semua..
    ~Salam Maal Hijrah =)

    ReplyDelete
  2. Tahniah mama..semoga hubungan kita semua terus erat <3

    ReplyDelete
  3. Tahniah mama :)
    err...ite xlayak pn abg potia...
    entry smlm tu kebetulan je..hihi..maaf xwat entry..

    btw, Salam Maal Hijrah abg Amy..

    ReplyDelete
  4. Tak mampu aku nak berkata2 sebenarnya inilah rezeki yg allah bagi.. thank you Allah... utk POTIA walau apapun keputusannya PPP akan sentiasa menyokong POTIA... sebagaimana POTIA sentiasa memberi sokongan, pertolongan, tunjuk ajar pada PPP dan juga blogger2 yg lain...

    untuk baby, mk, ruha, liyana pun ucapan tahniah jugak sebab tak henti2 bagi sokongan pada segmen Silence Day Of Wednesday... sesungguhnya kita semua adalah pemenanganya...

    Thank you so much... really appreciate this anugerah

    ReplyDelete
  5. takpe bro.. biasa lah.. benda kalau baru memang lambat panas sikit.. tapi kalau kita terus2 dan terus buat, InsyaAllah ia akan dapat sambutan nanti.. trust me.. :)

    ReplyDelete
  6. insyaALLAH dpt sambutan. aina x smpat join ritu. apa pun tahniah miss PPP. =)

    ReplyDelete
  7. lagi geng dotcom, weee potia yang baik hati, memang baik hati. rasanya kalau boleh semua orang dia nak kasi :))

    tahniah PPP :DD

    ReplyDelete
  8. Tq Potia!!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/wow-blog-saya-terpilih-sebagai-blog-of.html

    ReplyDelete
  9. wah tahniah jugak kepada cik misya...

    ReplyDelete
  10. tahniah buat cik ppp...^_^ buat potia, teruskan usaha, wa sokong dr belakang...hehehe ^_^

    ReplyDelete
  11. tahniah. Mungkin dah terlewat ucap.tapi nice bro...sukses auat bro.

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: DOMAIN PERCUMA PESERTA SEGMEN SILENCE DAY OF WEDNESDAY Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa