Latest News
Tuesday, November 13, 2012

PENGUMUMAN SEGMEN SILENCE DAY OF WEDNESDAY

Ingat lagi tak SEGMEN SILENCE DAY OF WEDNESDAY ? segmen ini pada mulanya di tarik balik. Tapi aku tak sampai hati nak patahkan semangat orang yang dah join. Ada yang join untuk segmen, dan ada yang join sekadar untuk menyokong SilenceBlogz dan khususnya menyokong SILENCE DAY setiap Rabu.
Walaupun segmen ini bakal berakhir pada Rabu ini 14/11/12. Aku akan membuat penelitian berdasarkan kriteria-kriteria di bawah
  1. Entry Segmen Silence Day Of Wednesday sebagai penyertaan.
  2. Entry kedua mesti ada iaitu Silence Day Of Wednesday.pada entry Rabu berukutnya.
  3. Entry Ketiga pada Rabu ni. (tajuk mesti sama). Contoh terbaik rujuk di bawah;
Dan contoh-contoh lain di blog-blog yang sentiasa menyokong dan memberi semangat kat aku sepanjang masa
 Mereka pembakar semangat pada aku yang sudah ber DOT com dan juga peserta segmen;

http://www.mksyahir.com
http://www.mizruha.com
http://www.diarisifroggie.com
http://www.aimisyahirah.com
http://www.kisahemasputih.com


Mereka yang menyokong dan masih belum ber DOT com ;

  1. http://paripariputih.blogspot.com/2012/10/segmen-silence-day-of-wednesday-1.html 
  2. http://zestpurple.blogspot.com/2012/10/segmen-silence-day-of-wednesday.html 
  3. http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/10/segmen-silence-day-of-wednesday.html 
  4. http://azstory311.blogspot.com/2012/10/segmen-silence-day-of-wednesday.html

Ok.. So Rabu ni aku akan survey blog-blog yang ambil bahagian adakah masih memenuhi spesifikasi yang di perlukan untuk aku hadiahkan satu DOMAIN percuma kelak.

Kepada yang sudah ber Dot com mohon bagi laluan pada yang masih belum ye... insyaAllah ada sesuatu untuk korang nanti. Terima kasih juga kat www.bonikacak.com walaupun tak join segmen tapi masih nak menyokong. Terima kasih banyak-banyak kat semua yang sudi menyokong Silence Day of Wednesday.
Dan ini last Supporter http://farhanazin87.blogspot.com/2012/11/silence-day-of-wednesday-1.html
Walaupun lepas Segmen ni di harap korang tak segan silu post entry setiap Rabu sebagai Silence day, ianya sama jugak macam wordless wednesday bezanya cuma tajuk entry sahaja.

Juga mohon support adik tiri aku support Typo Friday.. Apa itu Typo Friday rujuk sini. 
Terima Kasih,
Potia Casadelarossa.

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

10 comments:

  1. mue he he he ni mak tiri nak sokong silence wednesday ngan typo friday... bagi aku ada hadiah ke x de ke aku tetap akan sokong korang berdua.. >..<

    ReplyDelete
  2. sy sokong potia... ^_^
    teringin gak nak buat typo friday tu... tapi ..... -_-

    ReplyDelete
  3. aku sokong tapi tak nak join segmen...boleh ke camtu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je. Just buat entri silence day every wednesday.. Jom tukar! Hehe.. Sibuk je baby plk yg jawab. Sorry :p

      Delete
  4. I also support u my big boss ;)
    Mcm mama PPP ckp dua-dua pn baby akan support. Soal menang dpt hadiah ke xke tu semua xpernah terfikir pn. Yg pntg silenceblogz akan terus maju jaya.

    ReplyDelete
  5. JOM TUKAR!! hahaha. macam iklan pulak..hehehehe

    ReplyDelete
  6. semoga cik ppp dapat domain tu..hehehheheh :D

    ReplyDelete
  7. oh ye, Nana support segmeng abam :)

    http://farhanazin87.blogspot.com/2012/11/silence-day-of-wednesday-1.html

    ReplyDelete
  8. Salam.. Jangan begitu.. Will always support u.. Maaf lambat update entri sebab tak sihat. huuu.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-silence-day-of-wednesday-mc.html

    ReplyDelete
  9. akak baru tak sampai 11 kali kot buat Silence Word of Wednesday tu... Dulu WW tpi dh tukar kpd SWW. Tak perasan plak ada segmennya. Typo friday baru skali ja buat. Sll terlupa hari la... haha...

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: PENGUMUMAN SEGMEN SILENCE DAY OF WEDNESDAY Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa