Latest News
Sunday, November 11, 2012

SPONGEBOB AND SPAMMER

Aku dah mula nyampah dengan spammer yang tak habis-habis dok komen kat sini. Tiap-tiap hari berpuluh-puluh spammer dok komen. Nasib tak terpublish AUTOMATEMATIK.. kalau tak melambak komen-komen yang negatif.. Ada gak yang promot viagra.. bisnes.. ebook.. dan bla... bla... bla...

Sebelum ni ni aku set registered users only.. tapi ada rakan blogger kata dia tak dapat nak komen.. dan sebab tu blog aku kurang banyak komen. Ada yang merungut nak komen tak boleh. Bila set anyone can comment ni lah masalahnya.
spammer - silenceblogz
tengok spammers ni apa dia komen pun aku tak paham
Dah naik muak dah aku nak padam komen-komen diorang ni.

Cara alternatif yang terbaik aku terpaksa disable Annonymous. Kepada yang tak dapat komen tu harap maaflah. Aku terpaksa.
cara elak spammer komen - silenceblogz
cara elak spammer komen
So problem solved !!

Dan yang ni pulak SpongeBob.. tau tak apa itu SpongeBob? Natang ni tak kacau aku pun.. saja je buat tajuk macam tu.

Malah SpongeBob SquarePants pun tak penah ganggu aku. ermm... di sebabkan SilenceBlogz ni berunsurkan Informasi, alang-alang aku bagi sikit info pasal beliau;

SpongeBob SquarePants is an Emmy-award winning American animated television series, created by animator Stephen Hillenburg.

First episode: May 1, 1999

Theme song: SpongeBob SquarePants

Program creator: Stephen Hillenburg

Writers: Stephen Hillenburg, Doug Lawrence, Derek Drymon, Paul Tibbitt, Networks: Nickelodeon, YTV, NickToons Network

Nota :  Stephen Hillenburg sebenarnya berasal dari Hong Kong dan banyak mengarah filem-filem box office di US macam Datuk Michelle Yeoh lah juga.. berasal dari Malaysia tapi popular di Hon Kong.. Bukan di Hong Kong je.. Tapi di antarabangsa. Kebanyakkan filem lakonan beliau Box office. Bangga aku dengan dia ni.

Alang-alang dok cerita pasal beliau.. ni sikit info pasal beliau.

Datuk Seri Michelle Yeoh - silenceblogz.com
Datuk Seri Michelle Yeoh or Michelle Yeoh Choo-Kheng DPMP, SPMP is a Hong Kong-based Malaysian Chinese actress, well known for performing her own stunts in the action films that brought her to fame in the early 1990s.
 
Born: August 6, 1963 (age 49), Ipoh
Nationality: Malaysian
Partner: Jean Todt (2005–)
 
Spouse: Dickson Poon (m. 1987–1992)
 
Ok itu je untuk kali ini.

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

11 comments:

  1. die spam pil viagra tu nk suh abam potia beli latu...beli la sbijik buat2 testing. bereksperimen...ehhhhh...hihi

    ReplyDelete
  2. sabar ye cik abg.. liku2 hidup ni tak pernah terhenti. mohon cepat2 cari org rumah utk jadi pengubat hati. ehh? ~komen2 dari datin enon kahkahkah.
    ~seponbob tu boypren kita tau dulu. hari2 peluk cium dia. sampai la akhirnya dia lunyai, lembik terus kita buang. xsuka yg lembik2 ni. mak kata budak jantan kena kuat. :p

    ReplyDelete
  3. sama la potia... blog aku pon kemain dorang antar spam tu.. ape yg dorang nak tu pon ntah lah

    ReplyDelete
  4. hehe. sabar bro. depa yang rajin n gigih anta spam ni memng kerja tak de. hehe. btw tq aritu mai lepak blog aku bro. free2, jgn serik dtg lg. hehe

    ReplyDelete
  5. spammer jer tak pe... ni klw kena yg hackers lagi teruk... :|

    tapi klw kena spongebob ok ha ha ha... kawan dia si patrick lagi comel :P

    ReplyDelete
  6. pernah jugak terkena mcm tu di kotak komen atau pun di shoutbox...

    ayie lebih suka tgok spongebob versi melayu...mcm kena jer dgn suara dia...

    ReplyDelete
  7. biasa la bro org nak niaga camtu la...spam sana spam sini...

    ReplyDelete
  8. fuhhh nasib baik dapat komenggg..hahahah



    nana pon penah dapat komen dr anon..ishh nyampah i tauu!! :D

    ReplyDelete
  9. sapam, banyaknya masuk kt widget top visit versi ensem/cun, pandai diorang tabur spam..hahaha

    ReplyDelete
  10. bro lebih arif pasal ni. Dan kalau bro ada masa tulislah sebagai bukti yg saya true bw dan saya komen 1 pesatu di setiap semua post dgn berhemah.. Tujuan hanya 1..mempererat silaturahim...

    Sambung komen slps solat asar.

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: SPONGEBOB AND SPAMMER Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa