Latest News
Friday, December 21, 2012

GOOGLE PLUS NEW FUNCTION - UPDATED

Today in Google Plus have new updated. If you are Google plus users or using google plus as your blog profile now we can mention anyone by type icon or symbol like this " + " or " @ " . This fucntion look like Facebook, See an image below.
GOOGLE PLUS NEW FUNCTION
Example:

Example how to mention someone : @potia casadelarossa OR +potia casadelarossa

INCOMING SEARCH TERM :

mention in google plus,GOOGLE PLUS NEW FUNCTION
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

7 comments:

  1. ada baca notis update dia tu, tapi xpernah try lagi.. seems like best je. mudah function + tu boleh mention org lain siapa-siapa yang kita suka. dia auto link kan?

    ReplyDelete
  2. dah try tadi...lebih senang nak link profile user google+ lepas ni...pastu masa nak share pon post akan dishare sekali ke profile user tersebut

    ReplyDelete
  3. oooo...baru tau... lepas ni boleh la tag org ye...

    ReplyDelete
  4. oo... okay..
    dah macam fb pula... nantilah sy tukar ke google+...

    ReplyDelete
  5. klu nak pomot baik guna profile g+ sbb ada entry kita kat pro5... profile blogger cuma ada link

    ReplyDelete
  6. oh yang nie lah eh yang potia hantar tu? serius tak faham sangat fungsi google+ nie.. huhu

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: GOOGLE PLUS NEW FUNCTION - UPDATED Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa