Latest News
Tuesday, December 04, 2012

Ini Bukan Blog Popular

Salam hormat, Terima kasih kepada yg sudi datang ke Silence Blogz, Ini bukan Blog Popular tapi sekadar memenuhi masa lapang jek..

Tu bukan motif utama tapi apa yang aku nak bagi tau maaf banyak-banyak sebab akhir-akhir ni aku jarang dapat online seperti selalu. So maaf banyak-banyak kepada yang follow tapi aku tak follow balik... jarang singgah kat blog korang.. insyaAllah nanti kalau ada kelapangan masa aku akan terjah blog korang.

Gaya aku cakap ni macam blog aku ni blog retis jek.. padahal ini bukan blog popular pun. Sekadar blog sampah yang seringkali sunyi tanpa pengunjung..

Ok itu jek yang aku nak sampaikan. Terima kasih kerana bagi sokongan.

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

4 comments:

  1. Selamat bekerja abg potia..
    Nape ayat semacam je. Hope u r doing well.. Saya pun bukan retis. Sekadar melukut tepi gantang je..

    ReplyDelete
  2. Potia... biar tak popular di mata blogger lain, tapi tetap popular di hati BLOG dan blogger PARIPARIPUTIH ^_^

    P/S: senitasa datang sini dan baca penulisan serta idea-diea mantap yg selalu dikongsi bersama... thanks for sharing POTIA ^_^

    ReplyDelete
  3. blog kite pun biasa je sunyi..huu :p btw..pengunjung blog ni pun boleh tahan juga kan..

    ReplyDelete
  4. ape lak tacing moment ni...
    biarlah tak popular di mata orang lain tapi popular di mata Allah..

    lgpun si zaitul akmar selalu sebut2 nama ko kat fb haha

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Ini Bukan Blog Popular Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa