Latest News
Sunday, December 16, 2012

PEMENANG DOMAIN PERCUMA REVIEW

Assalamualaikum semua, ingat lagi tak MAIN GAME DAPAT DOMAIN PERCUMA ? ni senarai peserta permaian dapat domain percuma tempohari. Setelah di analisis kemenangan memihak kepada Lyna Mohd yang mana beliau pun telah menjadi blog of the week seperti yang di janjikan (8/12/12 - 14/12/12).

Manakala entry terbaik jatuh kepada encik Timi zero yang kini pun dah berdomain DOT MY. Dari mana dia dapat tu kena tanya dia sendiri, ni link terbaru blog beliau www.timizero.my. Mohon terjah blog beliau secara rakus ok... Seperti yang di janjikan jugak yang mana entry terbaik juga akan menjadi blog of the week di SilenceBlogz. Sila tengok di bawah sekali di entry ini.

Berbalik semula kepada pemenang game ni iaitu Lyna Mohd. Setelah berbincang dengan dia maka dia menarik diri daripada menerima DOMAIN percuma ini di atas sebab-sebab yang tidak dapat Potia tidak dapat nyatakan di sini demi menghormati privacy beliau.

Setelah berbincang pada hari keesokkannya di MUKA PINTU BUKU (facebook) maka dia dengan rela hati memberi DOMAIN yang di hadiahkan kepadanya kepada peserta yang mendapat tempat kedua iaitu seorang wanita yang cantik lagi manis lagi ayu iaitu DIKBI (sudah berpunya jgn kacau dia) ekekeke... mohon Dikbi mengucapkan terima kasih kepada Lyna Mohd atas sumbangan beliau kepada Dikbi.

Ok! berbalik kepada Dikbi.. dah berbincang maka domain cadangan beliau adalah www.dikbee.com agar kelihatan lebih berdaya komersial di pasaran dunia. eh! betul ke? (aku bedl jek...).
Kepada Dikbi sebanarnya domain tu dah order dah cuma tunggu nak buat payment je lagi. InsyaAllah Dikbi akan berdomain dalam masa terdekat ni. Rujuk gambar di bawah ni.
Wah lepas ni http://dikbi.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html bakal menjadi www.dikbee.com !

Tahniah Dikbi !!!!!!!!!! dan thanks to Lyna Mohd...

Lepas ni ada game lagi.. tunggu..........

INCOMING SEARCH TERM :

domain free, pertandingan, peraduan, kontest, main game dapat domain, pemenang main game dapat domain
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

11 comments:

  1. www.dikbee.com mudah diingati, senang nk taip, leh jadi jingle (mudah disebut dan diulang2)

    ada sesuatu disitu jika owner nye pandai cari dan manipulate nama domain tuh..

    semoga berjaya!

    potia, camne nk beli domain? nk buat utk company la..

    ReplyDelete
  2. @azstory cara ko ckp ni ko bkn sebarangan org la... saje jek buat tak tau kan??? kan???

    ReplyDelete
  3. @potia casadelarossa ala jgn la ckp mcmtu, aku org biasa dimana sering ditimpa masalah, dalam menyelesaikan masalah aku jumpa mcm2 org dan mcm2 pengalaman aku dpt.. serius wei.. aku tak tahu pasal domain or hosting.. blum berpeluang dpt pendedahan dlm hal neh..

    ReplyDelete
  4. Dikbee.. Comel nama tu :)
    Tahniah..

    ReplyDelete
  5. thniah dikbee...

    nak jgk domain tu.. hehehehahahahohohoo

    ReplyDelete
  6. aduh nyesal aku tak try sampai lebam aritu...kalau dapat no.2 kan dah dapat domain free...

    apa2 pun makasih bro sebab tolong promot blog aku sekali...hehe

    ReplyDelete
  7. alah lupa plak nak cakap tahniah kepada dikbee...nanti nak terjah blog beliau...

    ReplyDelete
  8. Thanks semua...dan semua ucapan terima kasih tu sy nak bagi kat LYNN ye....kalau dia x tolak maybe sy kena cuba lagi...tp next game nak join jugak..bukan nak rebut domain tau..cuma nak support..seronok main game aritue w/pun nak tercabut jari...hihi

    ReplyDelete
  9. [url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#zzsry]buy cheap cialis[/url] - buy cialis , http://buycialispremiumpharmacy.com/#kaiwi buy cheap cialis

    ReplyDelete
  10. tetiba terbaca entri ni... kenangan tul.. ekeke... :)

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: PEMENANG DOMAIN PERCUMA REVIEW Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa