Latest News
Saturday, December 08, 2012

PEMENANG MAIN GAME DAPAT DOMAIN FREE

Assalamualaikum dan salam hormat semua, pertama sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada semua yang masih lagi menyokong Silence Blogz. Tak kiralah pada yang join atau yang tak join Kontest permainan dapat domain percuma ni.

Ok semua peserta sudah sedia maklum SYARAT-SYARAT yangaku dah tetapkan dulu dalam game tu kan? permainan tamat bila dah ada pemenang dan aku berpuas hati dengan keputusan yang peserta tu dapat. So dengan ini setelah aku jelajah dari blog ke blog yang ambil bahagian dengan ini aku dah dapat pemenangnya yang mana aku sendiri pun tak dapat nak lawan dia ni.

Berikut adalah SENARAI SEMUA PESERTA dan ini adalah senarai 3 peserta terpantas daripada yang terpantas, mereka adalah seperti di bawah ;

  1. http://lynamohd.blogspot.com - Catatan masa = 0.004ms.
  2. http://dikbi.blogspot.com - Catatan masa = 0.008ms
  3. http://fatinnabilazulhilmi.blogspot.com - Catatan masa = 0.009ms.
Maka pemenangnya jatuh kepada peserta pertama iaitu lynamohd.blogspot.com kerana mencatat catatan masa terpantas.

TAHNIAH !!! anda baru sahaja menang satu DOMAIN PERCUMA dan 1 minggu menjadi Blog of the week yang di sponsor penuh oleh Silence Blogz. Sila hubungi Potia untuk menuntut Domain anda.

Seperti yang dijanjikan juga entry menarik juga ada ganjarannya. Setelah analisis dan aku selesa dengan entry daripada peserta ini;

http://timizero.blogspot.com - Bakal menjadi Blog of the week

Dengan rasminya aku menutup kontest ini pada hari ini. Allhamdulillah.

Kepada yang tidak berjaya, jangan sedih-sedih ok. Ada lagi DOMAIN FREE setiap bulan di SILENCE BLOGZ. Mohon terjah blog ini selalu. Sememangnya kontest anjuran SilenceBlogz tidak memerlukan syarat-syarat yang menyusahkan.

Ada game lain yang akan aku buat lepas ini. Script game 75% siap. tunggu...........

Nota: Potia berharap sangat agar semua bloggers yang singgah kat sini guna domain sumbangan dari SilenceBlogz.

Siapa mereka yang dah menang sebelum ni?
  • www.justfun2u.com - dah pupus
  • www.bebising.com - masih hot !
  • www.paripariputih.com - masih bergetah lagi !
  • pemenang kontest ni - terbaru tapi tak tau nama apa dia nak guna.
Pada sahabat-sahabat semua kalau tak keberatan masukkanlah aku kat bloglist korang supaya lebih alert bila ada Game terbaru di sini.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

12 comments:

  1. Yay! Congrats dekat semua pemenang2 ^_^

    let's continue support silenceblogz walaup pun kita dah menang hadiah ^_^ congrats guys

    hey potia ^_^

    ReplyDelete
  2. wah aku terpilih jadi blog of the week lah...thank you bro..

    dan tahniah kepada lynamohd.....catatan masa anda mmg tak terkejar den....

    ReplyDelete
  3. akhirnya tahu juga siapa pemenang nya..tahniah diucapkan..mmg berbaloi dpt domain free...

    ReplyDelete
  4. tahniah pada pemenang... memang pantas masanya... alert habis ni...

    gunalah domain yang potia sponsor tu sebaik mungkin... ^_^

    ReplyDelete
  5. tahniah pada pemenang.. macam mano ler dia boleh dpt masa mcm tu..siapa ntah yg bleh lwn

    ReplyDelete
  6. sob sob T,T , kalah , haha , bapak laju gler dia tekan , haha , takleh nak imagine macamana tuh , phew , takpe2 , lepas ni nak join lagi , lepas ni nak menang , hahaha ,

    ReplyDelete
  7. Tahniah kpd yg menang.. Hebat la awak boleh score 0.00 perggh hebat hebat.. Saya xreti main sbb xreti nk fokus.
    Abg potia nti bg game yg senang2 sikit eh :) hehe..

    ReplyDelete
  8. hehe..lynn dtg mgadap..http://lynamohd.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html ..thnx sbb plih lynn pmenag,,..=) best game ni..nnti buat lah lagi.. =)

    ReplyDelete
  9. wah...tak sangka dapat jugak...ingatkan sorang je pemenang...Alhamdulillah..thanks tuan blog @ potia casadelarossa...

    ReplyDelete
  10. @Dikbi Kamaruddin http://dikbi.blogspot.com/2012/12/dapat-domain-percuma-pada-121212.html

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: PEMENANG MAIN GAME DAPAT DOMAIN FREE Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa