Latest News
Saturday, December 08, 2012

SENARAI PESERTA MAIN GAME DAPAT DOMAIN

Assalamualaikum, salam semua.. ingat lagi tak pasal Pertandingan Main Game Dapat Domain Percuma ? Ok, sepatutnya permainan ni masih lagi panjang. Memandangkan aku tak nak peserta permainan ni tertunggu-tunggu atau rasa di permain-mainkan so aku sebulat duit 2 posen pun tak nak panjangkan lagi permaian ni. Sebab lepas Game ni ada lagi DOMAIN FREE aku nak bagi kat korang ok. Kan aku dah kata dulu. Walaupun Silence Blogz bukan Blog Popular namun sape-sape yg rajin datang sini dan rajin singgah di SilenceBlogz tak akan terlepas dapat domain free dari aku, tu pun kalau tuah korang menyebelahi korang lah.
main game dapat domain free

Memandangkan sejak 2 menjak ni aku sibuk sikit, takut-takut tak sempat nak update entry so di sini aku umumkan PENYERTAAN AKAN DI TUTUP pada 7/12/2012 jam 12.00am. Segala surat menyurat atau SMS tidak akan di layan. Harap maklum. Pemenang akan di umumkan selepas tarikh di atas. Beri masa untuk aku menilai PRINT SCREEN yang korang dah buat tu dengan lebih terperinci agar tidak ada persoalan yang akan timbul kelak.

Berikut adalah senarai Bloggers yang telah  mengambil bahagian dalam pertandingan ini;
  1. http://lynamohd.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html
  2. http://juejaynee.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html
  3. http://dikbi.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html
  4. http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html
  5. http://zestpurple.blogspot.com/2012/11/1-typo-friday-1-permainan-dapat-domain.html
  6. http://timizero.blogspot.com/2012/11/domain-percuma-dari-silenceblogz.html
  7. http://balqisharyani.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html
  8. http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html
  9. http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html
  10. http://fatinnabilazulhilmi.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html
  11. http://yeyenpolkadot.blogspot.com/2012/11/permainan-dapat-domain-percuma.html
  12. http://www.bebising.com/2012/11/main-main-dapat-domain.html (ini pemenang terdahulu)
  13. http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/11/main-game-dapat-domain.html
  14. http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/11/domain-free.html
Kepada yang masih ingin mencuba nasib anda masih lagi tak terlambat. Harap maklum. 

Kalau nak join game ni untuk mendapatkan Domain Free klik disini

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

13 comments:

  1. wah linamohd tu punya catatan masa agak susah utk dikalahkan lah...haha 4ms tu...

    ReplyDelete
  2. harap ada ramai lagi yg mencuba......
    gud luck!

    ReplyDelete
  3. hehe , harap2 lar dapat menang , cewaah , amin , haha ,

    ReplyDelete
  4. hehe , harap2 lar dapat menang , cewaah , amin , haha ,

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Good luck semua peserta...#tu jer yang mampu...huhu

    ReplyDelete
  7. Aku dpt 0.06 jer.. Xdapat nak beat sorang tuhh...

    ReplyDelete
  8. gud luck kepada semua peserta.. itu aje yang mampu sy buat...

    sorry potia sebab tak dapat nak support untuk contest potia ni... :(

    ReplyDelete
  9. wah... ramai dah y join.. tkut rasa

    ReplyDelete
  10. fuhhh.. rmai gla. tahniah pemenang. :)

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: SENARAI PESERTA MAIN GAME DAPAT DOMAIN Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa