Latest News
Wednesday, December 12, 2012

Silence Day of Wednesday - Happy Birthday My Lovely Sister

Silence Day of Wednesday - Happy Birthday My Lovely Sister

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

8 blogger-facebook:

  1. Terima kasih pun tak terbalas dengan apa yg Potia dah buat kat PPP or whatever nick you use to call me... mama, kak tiri, sister etc... apa pun yang terjadi.. PPP akan sentiasa ingat potia di dalam hati... semoga ikatan ini akan terus berkekalan hingga di sana nanti..

    semoaga jangan serik menjadi telinga, mata dan senyuman utk kakak mu ini...

    salam sayang

    mama aka paripariputih

    ^_^

    ReplyDelete
  2. Thank you potia ^_^ ppp suka header tu canitk sgt2 siap ada tulis 12.12.12 nice... thank you hurmmmm tak tahu dan nak ckp apa...


    dapat puisi, dpt entri for Silence Day Of Wednesda... lepas tu dapat pulak header baru tuk blog PPP T___T nages dah ni.. i'm so touch thanks a million T__T

    ReplyDelete
  3. wah tahniah kepada PPP...haribulan cantek pulak birthday tahun ni ye....

    ReplyDelete
  4. best puisi nie :)
    selamat ulang tahun mama :)
    sweet 42th <3

    ReplyDelete
  5. tacing le pulak

    masing2 wt entry tetacing utk pp hee

    pastu ade puisi lg wahhh

    ReplyDelete
  6. ayat dia sedih T_T Khas untuk PPP, PPP memang terbaik!!

    ReplyDelete
  7. Comment my wordless wednesday ok..

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Silence Day of Wednesday - Happy Birthday My Lovely Sister Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa