Latest News
Monday, January 07, 2013

BERITA : GiveWay New Year 2013 JiwarOsak

KUALA LUMPUR, pada hari ini 7/1/13 satu syarikat modeling yang agak terkemuka telah bermurah hati untuk menderma beberapa helai pakaiaan dalam yang pernah di pakai oleh artis-artis popular Tanah air dalam satu lelongan di ibu negara pagi tadi.

Memandangkan ramai yang ingin memiliki pakaian dalam itu maka Tuan Syarikat Modelling tersebut terpaksa mengadakan kontest secara besar-besaran dalam masa yang sama turut mempromosikan produk-poruk lain. Tetapi apa yang menariknya pakaian tersebut di beri secara PERCUMA. tidak hanya pakaiaan dalam semata-mata, malah banyak lagi Hadiah-hadiah misteri yang bakal di lelong dalam upacara lelongan tersebut. Lelongan tersebut di namakan sebagai;

GIVEWAY NEW YEAR 2013 JIWAROSAK.
GiveWay New Year 2013 JiwarOsak
klik banner untuk join
Maaf sebenarnya anda silap! sebenanrnya semua jenis hadiah-hadiah sebenarnya bukanlah barangan rosak tapi semuanya baru-baru belaka. Dan yang lebih menarik ianya di Taja oleh PARA BLOGGER MALAYSIA. Hebat Syarikat JiwarOsak sdn bhd ni. Untuk kenali lebih lanjut mengenai lelongan atau pun GIVEWAY NEW YEAR 2013 anjuran JiwarOsak ini anda bolehlah ke www.jiwarosak.com.

Apa yang menariknya anda tidak perlu ke pusat lelongan tersebut. Anda cuma perlu buat satu entry di blog dan namakan entry anda sebagai GIVEWAY NEW YEAR 2013 JIWAROSAK. Mudah dah senang. Antara Sponser dan hadiah yang di sediakan rila rujuk di bawah;
Senarai Hadiah dalam GiveWay New Year JiwarOsak
Wah menarik bukan? jom sertai GiveWay New Year 2013 jiwarosak dengan KLIK DI SINI untuk mengetahui syarat-syarat di perlukan.

*Ini adalah entry promosi dan bukan entry untuk sertai GiveWay ini. SilenceBlogz adalah salah seorang Sponser hadiah dalam GiveWay ini. Selamat mencuba.

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

8 comments:

  1. hahaha.. silap tuh.. pakaian lelaki ja den lelong.. yang perempuan den simpan hahaha :P

    ReplyDelete
  2. @Feroz Othman ekekekeke sengal... yg pompuan ko simpan wat koleksi ye... ekekek

    ReplyDelete
  3. @potia casadelarossa

    hahaha confirm la.. takkan nak simpan yg laki.. wakakak normal okeh :P

    ReplyDelete
  4. @AbgferOz ye2 aku tau... kumpul byk2 pastu wat GiveWay ok ekekek

    ReplyDelete
  5. mak ai ramai dan mantap2 sponsor GA ni...

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah akan join dalam 2-3hari ni.. hebat2 betul sponsor tu

    ReplyDelete
  7. gila best adiahhh!colagen capucino kt rumah ni pon dh nk abis...lau menang best jugkk..huhuh

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: BERITA : GiveWay New Year 2013 JiwarOsak Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa