Latest News
Thursday, January 31, 2013

Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

Kontest Blog SEO, keyword "Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013" Kontest Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013 ini di anjurkan oleh pemilik Blog 3 Dalam 1.

CABARAN SEO BLOG 3 DALAM 1 HAPPY NEW YEAR 2013

Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013
Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013 ini mempertaruhkan keyword yang bukan calang-calang, sebab keyword nya yang begitu panjang tapi menarik untuk para bloggers yang suka bermain dengan SEO ni. Bagi penulis blog ini ianya agak sukar untuk berada di atas jika penyertaan yang agak ramai kerana SilenceBlogz agak lemah dalam dunia SEO ni. Dengan sedikit kesilapan ianya gagal untuk menempatkan entry Cabaran SEO blog 3 dalam 1 happy new year 2013 ini di tempat pertama di carian www.google.com.my.

Peserta yang berjaya berada di atas bagi Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013 ini akan menerima wang tunai RM100 cash melalui Bank transfer. Menarik bukan? akan tetapi bukan itu yang penulis blog ini kejarkan. Sebenarnya dengan adanya Pertandingan/kontest Cabaran SEO ini kita sedikit sebanyak dapat menguji tahap kebolehan blog kita adakah ianya benar-benar mesra di search engine google.

Intisari Tahun 2013

Baru 7 hari pada hari ini kita berada di tahun baru. Aku khususnya SilenceBlogz masih dapat merasai 2013 baru saje membuka tirainya yang mana tirai 2012 yang penuh kenangan meninggalkan kita dengan 1000 nostalgia tak kiralah manis mahupun pahit. Yang manis tu indah bila di kenang dan yang pahit tu jadikanlah panduan untuk kita menjalani kehidupan yang serba mencabar di dalam dunia globalisasi ni. Siapa lambat pasti ketinggalan. Tapi awas !! kalau anda lambat melintasi lampu kuning di traffic light anda perlu berhenti ok!! biar lambat asalkan tak kena saman ok... moga tahun 2013 ini beri sinar cahaya baru buat anda ekekeke...
Ok! sebelum terlupa ini adalah beberapa syarat yang wajib di sempurnakan bagi menyertai Contest

CABARAN SEO BLOG 3 DALAM 1 HAPPY NEW YEAR 2013

Syarat-syarat jika ingin menyertai Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013 seperti berikut.

  1. Mesti Like Fan Page ini MingHuiRaingerzAwesomeCollections
  2. Mesti Follow Blog 3 Dalam 1
  3. Link kan entry ke cabaran SEO selamat tahun baru 2013
  4. Di akhir entry mesti letakkan "Contest ini di anjurkan oleh : Cabaran SEO selamat tahun baru 2013"
Ok! Jom menyemarakkan lagi dan merapatkan ukhwah sesama sahabat-sahabat bloggers semua. Kita semua adalah sama. Bezanya kita cuma ilmu kita. Bantu membantu sesama kita besar ganjarannya. SilenceBlogz menyokong setiap kontest sebegini. Semoga anda pun begitu juga.

Contest SEO ini di anjuran oleh CABARAN SEO SELAMAT TAHUN BARU 2013 BLOG 3 DALAM 1 BLOGSPOT
Sekian Terima Kasih.
Jom semua pembaca +SilenceBlogz  sertai

Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

sekarang!
Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

48 comments:

  1. udah klik g+.. kalau menang sila belanjer ok..hihi

    ReplyDelete
  2. wah mcm kopi radix plak 3 dalam 1....hehehe....apa2 pun good luck bro...

    ReplyDelete
  3. seriously tak berani lagi nak join this type of contest,, tak pe,, muja g+ entry ni k :D

    ReplyDelete
  4. All the best to u ok my big brother..

    ReplyDelete
  5. wah sudah berada di tangga teratas. camna mau kejar looo

    ReplyDelete
  6. menarik nie boleh try. Bile last?

    ReplyDelete
  7. 25 jan last.. join jgn tak join... aku join pun utk suka2 jek... nak menang jauh skali

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hahaha payah nak menang ... pakar SEO blog kat luar sana

      Delete
  9. good luck! di kedudukan no 2 sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah nak maintain dok kat atas dgn blog seo lain bro

      Delete
  10. @halim thanks bro.. takpe no berapa pun bro... sekadar memberi sokongan kepada penganjur...

    ReplyDelete
  11. wow...good luck bro...datang memberi sokongan padu....

    ReplyDelete
  12. wow...dah duk ataih skali... rasa nak makan ciken cop la...hihi

    ReplyDelete
  13. @Dikbi Kamaruddin kejap je tu pakar2 SEO potong tu... ramai pakar SEO kat luar sana mampu potong

    ReplyDelete
  14. bila nak merasa duduk atas ne..da jauh terbuang~

    ReplyDelete
  15. Ternyata di Malaysia juga ada kontes seo sama dengan di Indonesia. Pasti pesaingnya hebat-hebat

    ReplyDelete
  16. gud luck... selamat berSEO.. ^_^

    ReplyDelete
  17. hohoho aku nampak muka ko ghairah nak menang rm100 walaupun ko pura2 tak ngaku :D

    gudlak2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hampeh... aku taknak menang... cuma nak ada kat atas je... *sambil tumbuk perut tok ketua*

      Delete
  18. aku pun dah join contest ni

    ReplyDelete
  19. All da best n gud luck abam amy :)

    smga mnjd pemenang utama "Cabaran SEO Selamat Tahun Baru 2013" hee

    ReplyDelete
  20. aik,, blog sape nurmujahidah.my tu,, blog muja www.mujadafewa.my,, hehe,,, ala,, lama tak chat ngan potia,, tq sebab print screen benda tu,, muja tak tahu pun.. sekadar join semata. kih3

    ReplyDelete
  21. wah..cam kebabom je kontes ni..gdluck ye

    follower ke 479

    ReplyDelete
  22. goodluck!!!!!..blog kamu kn selalu seo popular! bila mng, bg adiah kt ct k...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEO popular lah sgt.. ramai lagi pakar SEO kat blog2 lain tu.. :-)

      Delete
  23. bro.. mcm kecewa je xdpt tmpt atas hehehe...

    Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
    Klik Sini !

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro bkn rank dikejar bro.. backlink yg utama.. lgpun kesilapan tersave ke draft hari tu..

      Delete
  24. @potia casadelarossa tersave ke draft? maksud bro..belum publish? huhu.. tak pa bro..masa masih ada... bakclink masih boleh dicari... kalo bro rajin setakat 100 pure backlinks sehari pun boleh dpt.. good luck bro..

    ReplyDelete
  25. @Segmen Mega 3000 Follower dah published dah ...tetiba revert ke draft... tak pasan... asalnya nak edit tag.. its ok bro... bukan kemenangan di cari... cuma test market.. traffic...backlick yg penting...

    ReplyDelete
  26. good luck bro! semoga terus berjaya di masa hadapan :) terbaik blog ni!

    ReplyDelete
  27. Submitting articles for mlm obtaining the traffic is a method that has been around because the very beginning of web marketing and
    it is still the most effective ways to attract highly targeted
    mlm traffic. No one "peruses" internet sites
    in some "web site newspaper. When people squeeze phrase "life coach" into a search engine, generally, web sites with higher popularity can come up first.

    Here is my web page affiliate marketing

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013 Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa