Latest News
Thursday, January 03, 2013

KENANGAN TERAKHIR 2012 - IKEA MEATBALL

Assalamualaikum semua.. ingat tak entry sempena Silence day semalam? [Silence Day of Wednesday - Kenangan 2012]. Ni pasal gambar yg kat bawah ni.. ni kira kenangan terakhir 2012 lah bagi aku.
Lokasi: Tertera kat gambar.
Date : Tengok kat gambar
Siapa Join : Tengok Kat gambar jugak.
Berapa orang join : Kira senirik kat gambar.

Ni salah satu gambar manusia-manusia yang antara yang hadir pada 29/12/2012.

Siapa mereka yang spot ting dan giler-giler serta gila habis tu? jom kenali mereka walaupun ada di kalangan korang yang dah kenal. ekekekeke... tak menahan... jom....
  1. Projek Sosial - Syakir Rahman
  2. Rasukan Kentut Gua - Shawn Razaleigh
  3. Apakah? - Mk Syahir
  4. Cerita Aku & Kamu - Noor Zaitul Akmar
  5. I'm Bluwendy - Norain Yusoff
  6. Pari Pari Putih - Nor Zaimah
  7. Love & Smile - Razanah Anis
  8. Buta + Pekak + Bisu = CINTA - Iffah Afeefah
  9. Katak Comel -Akmal Hakim - Baru balik toilet..
  10. Aku tukang snap gambar ni, so takde lah gambar aku ok.
  11. Yang takde nombor baju hitam tu orang lalu lalang kebetulan lalu kat situ.
Harap lepas ni ada lagi lah... dan doakan aku tak lambat lagi ok.. ekekekek...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

15 comments:

  1. bestnya... abam shawn pun ada..hehehehe

    ReplyDelete
  2. Orang yang lalu lalang tu is my big brother. :p

    ReplyDelete
  3. Kita jeles, xmau komen! :p
    Bila la kita nk ada kat situ pulak neh? Nape dua hero malaya yg kat atas sana tu mencanak langit eh? Ada pelangi ye time tu :) hehehehe
    Cakap xmau komen. Xmau komen la ni.. Happy thursday abam pon pon :p

    ReplyDelete
  4. Potia ha ha ha comey gile gambar atas tu muhun "kidnap" buleh??? agagaga... next gath insyallah nnti kita bincang k agagaga ^_^


    kakak tiri kesayangan eh.. ha ha ha

    ReplyDelete
  5. aku pegi tapi duduk kat dapur..masak meatball utk korang lac:D

    ReplyDelete
  6. haha siap ada org lalu lalang pon masuk sekali tu yg tak tahan tu...

    ReplyDelete
  7. bila la nak merasa blogger gath ni,, huh

    ReplyDelete
  8. ahaha...cop2..ase kenal la owg lalu lalang tu..ekeke..abam amy xsilap..haha.. :p

    jeles nengok gambr gath..dh 6 kali korg gath kan kalo xsilap..uwaaa ..sadis..nak jgk.. T_T hiks

    ReplyDelete
  9. oi..aku bru wat fogging nyamuk la..ahaha

    ReplyDelete
  10. wah seronoknyer ... & happy new year juga ye

    ReplyDelete
  11. oo no 11 lalu lalang pandang atas...hihihi :P

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Abam potia..napa ckp diri sendirik 'org lalu lalang',hehehe

    Kenangan terpahat smpai bila2 kan ni abg potia.. ^_^

    ReplyDelete
  13. bestnyerr...ct xder pluang lg jupe blogger2 retis ni :D

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: KENANGAN TERAKHIR 2012 - IKEA MEATBALL Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa