Latest News
Friday, January 11, 2013

KIPAS JADI NOMBOR PLAT KENDERAAN DI KEDAH

Kipas jadi nombor plat kenderaan di Kedah | Kalau dah bosan macam-macam hal boleh update blog. Ni nak bagitau korang ni, di Kedah Jenama Kipas KDK jadi nombor plat kenderaan buat masa sekarang. Ini bukan cerita tahyul-mayul tapi realiti. Tak percaya tengoklah sendiri kebenarannya;
Plat Nombor JPJ terkini di Kedah - KDK 3193
Kenapa tak percaya lagi? ekekekek.. nak kan kepastian sila klik --> nombor plat kenderaan terkini

Sememangnya kita sudah sedia maklum bahawa Kipas jenama KDK ni memang berkualiti tinggi dan di percayai sejak dari dulu lagi. Bila suis kipas ini di pasang (switch on) pasti kita dapat merasakan angin dari putaran kipas KDK tersebut. Tak percaya sila beli kipas KDK hari ni. ekekeke dah macam promoter jual kipas lah pulak... ekekkeek...
Nampak tak tu Since 1909 lagi tu. That mean sebelum merdeka lagi kipas jenama ni dah ada. Eh! dah ada elektrik ke time tu? mungkin adalah kot.

Sekian promosi kipas tanpa royalti kali ini. ekekeek...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

10 blogger-facebook:

  1. haha aku ingat apa bende la bro

    ReplyDelete
  2. hahaaha igt no plat keta tu betul2 KIPAS =.=' kne tipu..

    ReplyDelete
  3. #sama cam en kopi pasta...

    huh, tipah tertipu bang, tipah tertipu...ekekeke

    ReplyDelete
  4. igt ada no plat KPS, padahal hari tu bru nampak KDH, haha

    KDH<-- kedah , yg ni baru style.

    tunggu no plat PNG hehe

    ReplyDelete
  5. kah3... tahniah buat mereka yg berada di kedah...

    ReplyDelete
  6. Kahkahkah.. femes sungguh ye kdk tu kat kedah la ni..

    ReplyDelete
  7. owh baru tahu ada jenama KDK.. untung la sp pakai plat ni.. tahan lama dan berkualiti kereta dia..hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha..kamu ni mcm2..tp bgus gk..bru ct thu KDK tu jnama kipas..hohoho

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: KIPAS JADI NOMBOR PLAT KENDERAAN DI KEDAH Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa