Latest News
Saturday, January 26, 2013

Pemenang Anugerah Terbanyak Komedi

Pemenang Anugerah Terbanyak KomediSiri komedi, Frasier memenangi 37 Anugerah Emmy, Lebih banyak berbanding rancangan televisyen lain dan di nobatkan sebagai pemenang anugerah terbanyak bagi siri komedi.
Siri komedi, Frasier

pemenang anugerah terbanyak komedi

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

11 blogger-facebook:

  1. 37 kemenangan? aida tak pernah tengok pun komedi nie.. haha. ketinggalan zaman betul aida. :P apa2 pun tahniah buat mereka.

    ReplyDelete
  2. aku cadangkan jgn tukar template tu, takut nnt jatuh raking blog.. inbound link semua hilang...rugi wohh

    ReplyDelete
  3. Sama la kita Aida Omar. selalu je tengok tv series org putih ni, tapi tak pernah layan cerita frasier ni.. Nanti nak cari tengok =)

    ReplyDelete
  4. 37 kali... dasatnyer citer ni...

    ReplyDelete
  5. bapak banyak. tpi gua tak pernah tau pun. hoho ngek nya

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Pemenang Anugerah Terbanyak Komedi Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa