Latest News
Tuesday, January 01, 2013

SELAMAT TAHUN BARU 2013 DARIPADA SILENCEBLOGZ

Asalamualaikum dan salam sejahtera para pengunjung Silenceblogz. Disini aku mengucapkan selamat tahun baru kepada anda semua. Semoga lembaran 2013 ini akan memberi semangat dan sebagai tonggak untuk terus melangkah mencapai cita-cita untuk terus maju dalam kehidupan di dunia dan di akhirat.

SELAMAT TAHUN BARU 2013 DARIPADA SILENCEBLOGZ UNTUK ANDA

SELAMAT TAHUN BARU 2013 DARIPADA SILENCEBLOGZ

INCOMING SEARCH TERM :

selamat tahun baru, happy new year, tahun baru
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

17 comments:

  1. semoga kesihatan,amalan seiringin meningkat kearah kebaikan :)

    ReplyDelete
  2. Salam Tahun 2013.. Moga apa yg pernah terlintas & tergerak kat hati tu tercapai dgn jayanya..
    ~Patah kan tumbuh, yg hilang insyaAllah pasti kan berganti. Yg berlalu pasti kan menjadi sejarah yg tak boleh dipinda tapi mampu kita perbaikinya..
    Luv U abg potia!! Peace hehehe,

    ReplyDelete
  3. @potia casadelarossa tak rasa mcm always pun :(

    sorry kadang2 terlupa, harap maafkan salah silap gua, manja gedik gua, marah merepek gua :'( sorry sangat sangat, oh mai nak menitis air mata

    ReplyDelete
  4. @baby comel thanks krn selalu beri semangat kat potia... u too ok...jgn terlalu rasa down sbb perasaan tu sebenarnya nak bawak aima naik ke atas... ingat anak panah ok

    ReplyDelete
  5. @potia casadelarossa baik, baik.. anak panah yg tersusuk kat hati eh =) hekhekhek

    ReplyDelete
  6. @Nurmujahidah Ismail thanks ye Muja... bila nak review silenceblog ni?

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baruuuuuuuuuuu bebeh!...hehe

    semoga segala azam mu tercapai...maaf lau ade silap salah sepanjang tahun lepas ...0-0 tahun ni ye :D

    ReplyDelete
  8. @ctk sama lah kita... thanks sbb sudi jadi kwn sy sepanjang 2012

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru potia...
    moga apa yang dihajati tahun ini tercapai dengan jayanya... ^_^

    ReplyDelete
  10. sebenarnya tak tercapai lg.. hajat nak pakai keter sport ekeke

    ReplyDelete
  11. hehe selamat tahun baru bro...semoga murah2 rezeki selalu...

    ReplyDelete
  12. Tertarik dengan ledakan mercun itu. Teringat malam tadi susah hendak tidur kerananya. Anyway, Selamat Tahun Baru 2013 kepada pemilik blog ini.

    ReplyDelete
  13. Selamat tahun baru awk... tgk kat FB tak nampak plak bunga apinyer...apa2 pun, harap tahun 2013 ni membawa kecerian & kebahagiaan kepada awk...
    ~~keep smile okay~~ \(^_^)/

    ReplyDelete
  14. @potia casadelarossa

    hehe..same2...thank jugk sbb slalu dtg blog ct :D

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: SELAMAT TAHUN BARU 2013 DARIPADA SILENCEBLOGZ Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa