Latest News
Wednesday, January 09, 2013

Silence Day Of Wednesday - Manusia Cuma Gila Hiburan

Silence Day Of Wednesday - Manusia Cuma Giler hiburan
Silence Day Of Wednesday
356 Users Online
Silence Day Of Wednesday
602 Users Online




What is Silence Day of Wednesday?

INCOMING SEARCH TERM :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

12 comments:

  1. Fitrah manusia.. berhibur tiada salahnya, cuma bijak tak bijak je kita nk mengendalikannya. Kan? teringat lagu Raihan tentang hiburan ni. Nasib la baby jenguk bila senang je. takde masa nk berlibur2 banyak2 ni. hehehe, peace!

    ReplyDelete
  2. hihihi...biasa la bro...hari biasa diorg dah letih keje....mlm2 nak berhibur plak...

    ReplyDelete
  3. kalau sekadar untuk release tension ok la tp kalau terlalu taksub, parah ler jawabnyer

    ReplyDelete
  4. sekadar untuk menghiburkan hati je takpe.. jangan sampai terlalu taksub hingga terus lalai..hehehe :)

    ReplyDelete
  5. kalau ada live streaming utk cooking ppp rasa ppp akan tengok yg cooking tu kot agagaga hiburan tu sekali-sekala ok la... tpi lau hari2 mengadap hiburan pun jadi rimas gak :P

    ReplyDelete
  6. aku x telibat ek.. aku tgok game arsenal ritu... hahaha...

    xnk masok.. ;p

    ReplyDelete
  7. ika kurang sikit bab2 cmnie.heee.

    ReplyDelete
  8. Memang tidak dinafikan. Kalau blog dunia hiburan mudah mendapat trafik mencurah-curah.

    ReplyDelete
  9. tak nak jadikan blog hiburan,, tapi,, kalau camni la,, tergoda jugak rase,, hee

    ReplyDelete
  10. hiburan itu menyeronokkan, penglipur lara. bila berlebihan jadi mabuk, jadi tak stabil, jadi abnormal.

    tpi org skrg yg abnormal tu dia kata lawa

    ReplyDelete
  11. dunia2..akhirat dilupakan..huhuhuhu

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Silence Day Of Wednesday - Manusia Cuma Gila Hiburan Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa