Latest News
Monday, January 14, 2013

Wanita Pinggang Terkecil Di Dunia - Info Minda

Wanita Pinggang Terkecil Di Dunia - Info Minda | Cathie Jung, Ini benar-benar kenyataan gan dimana Cathie Jung memiliki ukuran pinggang hanya 15 Inchi (28 cm), sehingga dia menyandang julukan sebagai Ratu Corset bahkan rekod inipun akhirnya dimasukan pada Guiness Book of The Records sebagai pemegang rekod untuk pinggang terkecil di dunia.
Wanita Pinggang Terkecil Di Dunia

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

15 blogger-facebook:

  1. Ish pelik betul. Lain pulak yg besar

    ReplyDelete
  2. bukan wanita pinggang teramping di dunia ke?hehehe

    ReplyDelete
  3. @afzalsukasuki ingat nak buat teramping tapi tak reti nak eja ekekek

    ReplyDelete
  4. wah makasih atas info nya gan...kecil benar pinggang si wanita ni...

    ReplyDelete
  5. mcm nak patah je.. wisau tengok

    ReplyDelete
  6. dah rupa jam pasir bentuknyer... cantik ker??

    ReplyDelete
  7. macam mana agaknya dia buat bentuk macam tu kan? mushykil aku

    ReplyDelete
  8. Rasa mompan ni tiap-tiap hari ikat pinggang dia dengan tali yg menambat kapal di pelabuhan yg sebesar peha org :P eh...

    ReplyDelete
  9. ct nk jugk kurus..tp xder la smpai cmtu..adeh...prnah tgk dia kt dlm cter ripley believe or not...mmg kecik giler....

    ReplyDelete
  10. guines book of record tu penipu ke Pira??? ekeke

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Wanita Pinggang Terkecil Di Dunia - Info Minda Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa