Latest News
Friday, February 01, 2013

Cara Check Page Rank Blog

Cara Check Page Rank Blog | Berikut di sediakan tool di sini bagi memudahkan anda check page rank blog anda. Page Rank Blog? apa itu page rank? page rank adalah ranking sesebuah blog yang di tentukan dari jumlah Backlink serta traffik ke blog anda.
Cara Check Page Rank Blog

Cara Check Page Rank Blog
*sila masukkan link/url blog anda.

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

14 blogger-facebook:

  1. da cek..kosong..kosong..kosong..*sambil nyanyi lagu najwa latip,hikhikhk

    ReplyDelete
  2. kepada bro yang comel lagi menawan..ehk ehk ehk... bloglist tu aku letak to all blog that I followed.. aku dah follow ko la bro..ada tu... LOL

    ReplyDelete
  3. erk awat dia x kuar apa2 pung potia bila ppp masukkan url ppp ==

    ReplyDelete
  4. hoho...pr masih maintain kosong lagi :'( ...bilalah gugel cawler ni nk dtg buat spot check lg, nk tentukan pr ni..

    ReplyDelete
  5. teloq ayam... goreng pun sodap....huhuhu

    ReplyDelete
  6. Dulu aida 3 lepas tu jarang blogwalking jarang update jadi 2 balik.. sobs..sobs.. salah diri sendiri. hehe.. Atoto jangan berputus asa kawan2 dari telur tak mustahil sampai 10 PR nanti :)

    ReplyDelete
  7. rank ke brape ribu la..haha

    ReplyDelete
  8. google ni cam tau2 je aku suka nombor kosong....hehehe

    ReplyDelete
  9. 1.. hehehe,, lamanya tak chat ngan potia,, rindu3,, :D

    ReplyDelete
  10. Check & dia tulis 1.. Apa tu?

    ReplyDelete
  11. @baby comel

    Mksdnya blog/website awk mempunyai google PR1

    ReplyDelete
  12. [url=http://bestgift24.co.uk/]Replica Breitling[/url]

    who sells the best replica watches
    real swiss replica watches
    breitling retail price
    top swiss replica watches
    grade 1 rolex swiss made replicas

    http://swisswatches24.co.uk/

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Cara Check Page Rank Blog Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa