Latest News
Monday, February 25, 2013

Diana Bogel Nak Main

Diana bogel nak main | Hmm.. tak sesuai tajuk aku kali ni kalau nak di bandingkan dengan isi kadungan blog ni. Tadi saja-saja buka akaun Nuffnang dan bila di periksa di bahagian keyword alangkah terkejut aku. Tak menahan keyword lucah serta melucahkan ada di atas dan di bawah.. dah lah "nak main" lepas tu ada pulak "Diana bogel" yang orang search. Adoi.. malas nak citer.. tengoklah sendiri..
Ekekek.. mentabah je aku tengok.. tapi ada jugak yg search "Blog Aaron Aziz" itu aku tak hairanlah sebab aku dengan Aaron aziz tu bukan orang lain pon wakakakak...

INCOMING SEARCH TERM :

Diana bogel, nak main, aaroz aziz
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

14 comments:

  1. bukan main kontroversi tajuk yerrrr...

    ReplyDelete
  2. hamboi meluncas sungguh tajuk =..=

    ReplyDelete
  3. masuk blog ni kne tutup mata la. 18sx :P

    ReplyDelete
  4. mcm hal la kan aku nk check jugak la huhu

    ReplyDelete
  5. bogel?? hahaha..luncas....

    ReplyDelete
  6. mana gambarnya bro...hihihi...

    kdg2 tu lawak jugak bila tgk apa yg org search...

    ReplyDelete
  7. Ish ish.. Kemain eksited nak nengok ni tp xde pun rupanya. Adoiii, sabor jelah. Nak cari yg gini nape ye...

    ReplyDelete
  8. amboi terkejut baca title tuh..

    hmm..abe aaronn..
    nak sign :)

    ReplyDelete
  9. pelik sungguh pemikiran orang kan? ok la juga..daripada dia rogol anak orang... LOL

    Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

    ReplyDelete
  10. seb baik la i ni dah cukup umur... kalau ye blog ni 18sx, i dah boleh masuk kan...hihihi

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Diana Bogel Nak Main Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa