Latest News
Saturday, February 16, 2013

Tiba-Tiba 10 Blogger Terbaik Malaysia

Tiba-Tiba 10 Blogger Terbaik Malaysia | Panas Keyword 10 Blogger Terbaik Malaysia ni. Tiba-tiba je jadi Top 3 popular? tak menahan, kalau di ikutkan SERP entry ni memang dah kelaut awal-awal lagi dah. ekekek.. ada ke patut wa set keyword "10 BLOGGER BERBAIK MALAYSIA" semalam. Sampai nak taip entry ni pun wa masih lagi dok tergelak sorang-sorang. tengokla senirik.. ekekek..
Keyword paling mantap ni wakakaka... berbaik lah pulok !
Wa say thanks kat pengajur sebab contest ni banyak bagi traffic free kat blogger2u dan menjadi top view hari ni. 1832 pageview untuk hari ni hanya untuk entry 10 Blogger Terbaik Malaysia.
Ok, wa nak sambung gelak lagi... ekekeke 10 BLOGGER BERBAIK MALAYSIA ekekeke... tak menahan.. takleh blah langsung entry ni.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

3 blogger-facebook:

  1. amboi kemainlah abam kita nie gelak sakan eh? BERBAIK tau kang gelak2 tersedak pulak.. BERBAIK! BERBAIK! :P

    ReplyDelete
  2. ni mesti kes angau ni sampai boleh tersalah... hakhakhak...<--tumpang gelak skali...

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Tiba-Tiba 10 Blogger Terbaik Malaysia Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa