Latest News
Tuesday, February 19, 2013

VIDEO AMAH LAMBUNG BAYI DI KUANTAN

VIDEO AMAH LAMBUNG BAYI DI KUANTAN | Video ini di petik dari laman Facebook yang menurut berita semasa mengatakan pembantu rumah atau tukang gaji (amah) ini melambung dan menghempas bayi yang baru selesai di mandikan oleh amah tersebut. Saksikan sendiri Video Amah lambung Bayi di Kuantan ini dan nilaikan sendiri. Penderaan bayi berlaku lagi.


Moral of the story : Buat kerja biarlah ikhlas walaupun majikan tiada. Walaupun tiada orang melihat tapi ada yang memerhatikan tetap ada. Allah maha adil.

INCOMING SEARCH TERM :

Video Amah lambung Bayi di Kuantan, video amah dera bayi, tukang gaji dera bayi, lambung bayi,
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

9 comments:

  1. Tengok sikit jer... tak sanggup nak tgk sampai habis T__T rasa macam nak lambung jer amah tu balik, tapi lambung dia dari banguan tinggi biar dia x bangun2 dah lepas tu == (budak2 apa la tahu, klw pun mak pak dia yg aniya amah tu) manusia skrg akal dah mcm hewan...

    ReplyDelete
  2. fyna rasa nak lampung je pembantu rumah tue.

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Rupanya, amah tu baru umur 24tahun, hukuman penjara utk dia boleh jangkau 20tahun, berita tadi.

    Kalau kuat,lama dah lana lambung2 amah ni.

    ReplyDelete
  4. riasau betul nk amek amah ni...xyah la kita ambil nti ye..haha

    ReplyDelete
  5. kesiannya baby tu... jahat amah tu... mcm org gila je..

    ReplyDelete
  6. petang bro... boleh tak add email aku... ada benda penting nak bagitau ni epichot91@gmail.com

    ReplyDelete
  7. dia ingat baby tu roti canai ke apa...

    ReplyDelete
  8. binatang pun tau nak salurkan kasih sayang tu. Giler betul pempuan tu. Tak tahan nk tengok. Ish,

    ReplyDelete
  9. mmg nak kena smackdown amah ni... kalau dia buat kat anak i siap la... i lambung dia balik.. x padan ngan kecik

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: VIDEO AMAH LAMBUNG BAYI DI KUANTAN Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa