Latest News
Tuesday, April 30, 2013

Hentian yang terakhir

Hentian yang terakhir

Assalamualaikum.. salam sejahtera kepada semua.. pertama sekali aku memohon maaf andaikata SilenceBlogz tidak lagi semeriah dulu..Kalau dulu ada je entry Info Minda, tutorial dan sebagainya..

Disebabkan sesuatu perkara yang telah pun terjadi pada blog ini ... di atas punca orang lain di tambahkan pula dengan keserabutan melanda kat dalam kepala Hotak aku sejak akhir-akhir ni.. aku di dapati mengidap penyakit yang di bawa oleh VIRUS "M" ... oleh yang demikian aku tidak lagi mampu untuk menulis mahupun  tiada lagi idea-idea untuk menaip lagi..

Tringin aku nak lantik dia jadi penulis jemputan kat sini.. di sebabkan semangat dia pun kadang-kadang down untuk update blog.. so dengan perlantikkan ini..dia lebih bersemangat untuk berblog serta aku serahkan 100% blog ni kepada dia..

Aku tak pasti samada aku akan terus berBlog lagi atau tak.. tapi aku akan kurang ke alam Maya ni... Baik facebook, Wechat ataupun blog... aku mintak maaf banyak-banyak pada semua sahabat-sahabat.. namun ia bukannya berakhir di sini.. Tengoklah aku akan aktif semula tapi tengok mood lah atau aku terpaksa QUIT terus dalam arena blogging ni..

And the last yang aku buat pada blog ni aku dah tukar header yg simple yang aku rasa sesuai dengan tema blog ini yang seringkali "sunyi"...
Hentian yang terakhir

Terima kasih semua... sampai ketemu lagi....




Virus M = Malas

INCOMING SEARCH TERM :

Hentian yang terakhir
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

8 comments:

  1. alamak bro....nanti aku harap lepas dah clear semua virus M tu kau boleh mula menulis balik....apa2 pun aku tetap menanti entri2 dari babycomel...semoga blog ni terus kekal di alam maya ni.....

    ReplyDelete
  2. Semugo empunya Silence Blog ni akan kembali aktif semula.. kerana sebuah blog akan hilang seri tanpa pemiliknya.. mmg benar ada pengganti tapi ttp tidak akan sama dgn pemiliknya... harap POTIA akan kembali bergiat mcm sblm ni jangan biairkan VIRUS M atau lain2 perkara membelenggu diri utk terus berkarya.. masih ramai yang menyokong dan perlukan tunjuk ajar, tips, info, kisah2 menarik dari silence blog dan dari ideologi-ideologi POTIA...

    P/S: MOHON JGN MENGHILANG... SEBAGAIMANA YG POTIA PERNAH NASIHATKAN AKAK TIRI NI.. APABILA AKU PUN SEPERTI HILANG DLM ALAM MAYA.. I WANT BACK POTIA ... eh kbai... :P

    ReplyDelete
  3. bro jgn la cam gini ko sumber inspirasi aku tu tp co admin pun ok kot si aima baby comel tu hehe

    ReplyDelete
  4. adoyai! abg ooo abg! jgn malas ok! smoga cepat buat comeback balik. hehehe

    ReplyDelete
  5. Jika ini jalan yg terbaik buat mu..jika ini yg membuat dirimu merasa lebih tenang..ikut lah naluri hatimu itu. Bila2 masa ingin kembali kami akan sentiasa ada menunggumu disini..
    ( WALAU KITA LARI SEJAUH MANA PUN..KALAU DUGAAN ITU MILIK KITA,KITA TAK KAN DPT LARI DR NYA.DIMANA BUMI DIPIJAK PASTI ADA DUGAANYA-hanya diri kita sendiri yg boleh melawan semua itu)

    ReplyDelete
  6. perasam tak lipas @semut yg berlari2,tanpa henti dekat header kat atas tu?? haaa,dengan harapan walaupun itu hentian yang terakhir, tapi ia takkan pernah terhenti. mohon terus melangkah walaupun langkah tu perlahan, walau langkah tu tempang. yang penting perkongsian tu, persahabatan, pertalian itu tetap tersalur walau bagaimana keadaan sekalipun.
    Jangan lupa, anda tidak pernah keseorangan. cer pandang kiri, pusing kanan.. then u will see someone yg anda boleh percaya. masih ramai yg sudi pinjamkan bahu, sedia lapangkan telinga dan terangkan mata untuk mendengar luahan anda..
    Penyakit M semua org ada. jom kita jumpa doktor dan perangi ia... Peace!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Hentian yang terakhir Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa